Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pmonitor #17931 üzenetére
Latom neked csak a kodsor szamit: imhol
mod: ja bocsanat, hogy sajat kodot linkeltem, azt hittem az altalad linkeltet is te alkottad...A noname nicket meg nem nagyon ertem, hacsak nem teged monitor peternek hivnak...
Magyar ugyfelekre meg - mondjuk en szemely lesz@rom a magyar ugyfeleket - egy multinak dolgozom, egy ideje mar kulfoldrol, nekem nincsenek kozvetlen ugyfeleim.
En nem az ugyfelek kedveert forumozok, ugyfel meg vsz ugysem egy IT forumot fog koptatni, mivel a technikai megvalositas sem erdekli, csak hogy "menjen" a program vagy a weboldal.
Amugy nem akarlak elkeseriteni, de nem csak magyar nyelvu forumokon vagyok jelen, hanem angol nyelvun is - persze birom a szemelyeskedest, de vsz ezt legfeljebb csak megmosolyogom. Amugy nem ertem ezt a sertodottseget - miert kene fizetest kapni a forumtol mert irunk ide - csak azert, mert nem ertunk veled egyet?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Napelem
- Nyomtató topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest