Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pmonitor

aktív tag

Én portable párti vagyok(lennék). Kivéve ott, ahol nagyon indokolt a telepítés. Pl. driverek világa. De ott is már van olyan, hogy érzékeli az op. rendszert, és az ahhoz való drivert engedi letölteni. Danában haj 1 időszámítás előtti nyomtatót akartam használni win10-en. A webhely észlelte, hogy win10 van fennt, így nem engedte letölteni a drivert. 1 laptopon win7 volt fennt. Arra töltöttem le a win7-es drivert. Majd telepítettem win10-re. Működött(mondhatnám, hogy ment mint a zsír :K ). Na ilyenek miatt én bizonyos témakörökben nem is akarok haladni a korral. Ilyen szempontból maradi vagyok, elismerem. És bizonyos témakörökben azt vallom, hogy igenis "az informatika a totális csőd felé halad manapság." - hogy 1 klasszikust idézzek. Én ezt vállalom. De ebből is látszik, hogy az egyes "programozók" mennyi mindent bevetnek, hogy lóvéhoz jussanak. Ennek a nyomtatónak a driverével konkrétan semmit nem kellet csinálni, hogy működjön win10-en is. De ha publikusan is elérhető lett volna win10-re is, akkor is annyit "kaszáltak" volna, hogy csak na(a semmiért...).

Új hozzászólás Aktív témák