Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Egy újabb csodás kérdés, részlet szegényen
Van a cégnek egy interface, egy Web service féleség, .net Framwork alapú, ezen gondolkodunk, hogy átírnánk .Net 6-ra.
Ha pl olyan oprenszeren akarnánk futtatni (Elvben nincs ilyen, de ki tudja), ami nagyon régi, és nem támogatná a .Net 6-ot, ott milyen lehetőségek lennének, valami ilyesmire találták ki a Dockert nem?
Bocsássátok meg, hogy jelenleg szerény tudásom van a témában, mert még csak azon agyalunk,hogy nem-e megszivatjuk magunkat jobban a dologgal, ezért mélyebben még nem is ástam bele magam.
A másik kérdés az, hogy jelenleg egy TFS szervert használunk verziókövetésre, és onnan van buildelés után automatikusan kirakva egy adott helyre/szerverre nem tudom pontosan, a Web service, nyilván nem én csináltam ,csak használom, így nincs is annyira tudomásom, hogy mi történik benne.
Azon is gondolkodunk, hogy ezt a TFS szisztémát lecserélnénk Azure-ra, amit már konkrétan én/mi csinálnák az elejétől, mennyire lehet benyolult egy ilyen szisztémát felépíteni 0 tudással?
Mind android és mind .Net projektek futnak a jelenlegi TFS-en, androidnál pl ugyan így buildel, lefuttatja a teszteket, és különböző paraméterek szerint, különböző url-ket meghívva, rakja ki a release apk-kat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- E-roller topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 115 / 560 / 4200 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (6600 / 9575/ 14600 expoval )
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 3800 / 6400 expoval)
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő