Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Egy újabb csodás kérdés, részlet szegényen
Van a cégnek egy interface, egy Web service féleség, .net Framwork alapú, ezen gondolkodunk, hogy átírnánk .Net 6-ra.
Ha pl olyan oprenszeren akarnánk futtatni (Elvben nincs ilyen, de ki tudja), ami nagyon régi, és nem támogatná a .Net 6-ot, ott milyen lehetőségek lennének, valami ilyesmire találták ki a Dockert nem?
Bocsássátok meg, hogy jelenleg szerény tudásom van a témában, mert még csak azon agyalunk,hogy nem-e megszivatjuk magunkat jobban a dologgal, ezért mélyebben még nem is ástam bele magam.
A másik kérdés az, hogy jelenleg egy TFS szervert használunk verziókövetésre, és onnan van buildelés után automatikusan kirakva egy adott helyre/szerverre nem tudom pontosan, a Web service, nyilván nem én csináltam ,csak használom, így nincs is annyira tudomásom, hogy mi történik benne.
Azon is gondolkodunk, hogy ezt a TFS szisztémát lecserélnénk Azure-ra, amit már konkrétan én/mi csinálnák az elejétől, mennyire lehet benyolult egy ilyen szisztémát felépíteni 0 tudással?
Mind android és mind .Net projektek futnak a jelenlegi TFS-en, androidnál pl ugyan így buildel, lefuttatja a teszteket, és különböző paraméterek szerint, különböző url-ket meghívva, rakja ki a release apk-kat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő