Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Rekord negyedévet zárt az Apple
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
btraven
őstag
Valamikor szerettem programozni. Szép nyugodtan leült az ember. Írt egy kis kódot. Kipróbálta. Javítgatta, tesztelgette, amíg jó nem lett. Szép nyugiban, koncentráltan.
Most is szeretek programozni. Elvileg. Most leülök és olyan érzésem van hogy nem leszek időben kész. Kapkodok, rengeteg kódot írok egyszerre, aztán futtatom, persze fele rossz. Ideges vagyok, óriási nyomást érzek.
Pedig csak egy hobbi projektet csinálok. Nincs határidő. Időm is van rá.Mi történt? Megöregedtem? Vagy ennyire tönkretettek az utóbbi évek állandó nulla határidős munkái az utolsó cégemnél?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- Mini PC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assetto Corsa EVO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs