Hirdetés
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
böng ész ő
üzenetére
Sztem. ilyen nincs. A stackoverflow-n vannak néha jó dolgok, de ebben sem lehet megbízni. Ami még jobban bosszant, hogy a könyv(ek)-ben sem lehet megbízni. Gyakorlatilag nincs 1 hiteles forrás nemhogy magyarul, de még angolul sem. Ha elakadsz valamiben, akkor:
1.: a probléma átgondolása(gondolkodás)
2.: google, könyv, jegyzet
3.: az adott témában gyakorlás, gondolkodás, gyakorlás...
4.: ha ezek nem vezetnek eredményre, akkor vissza az 1. pontra.Nézd meg. Én itt jó pár témáról 'rajzolgattam, de mindenki csak az utolsó mondatomra reagált. Pl. arra, hogy ezt hogy lehet C-ben megoldani, arra senki sem:
push_chars :
xor edx, edx
mov ecx, base
div ecx
add edx, 0x30
push edx
inc ebx
test eax, eax
jnz push_chars
pop_chars :
pop eax
stosb
dec ebx
cmp ebx, 0
jg pop_charsDe ebben a hozzászólásomban a kezdő témámra sem reagált senki.
--------------------------------------------
Itt a függvény szignatúrákról jutott eszembe, hogy pl. az itoa()-nak a visszatérési értéke lehetne olyan mutató, ami a karakterláncot lezáró '\0' karakter utánra mutat. strcat() esetén meg a karakterláncot lezáró '\0'-ra. Sztem ez is hasznos dolog lenne/lehetne...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Ár alatt extrákkal!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Nintendo Switch OLED 20.5.0, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó egy fekete Yamaha AG03 MKII keverő / külső hangkártya!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest