- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Magisk
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dobjátok a padlóla, le!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
jattila48
üzenetére
Igen. Pl. itt a FindFileC.exe-t pontosan így készítettem(goto egy sincs benne
). Tehát van a TC, a FindFile és a FindFileC. A TC a leglassabb. A másik kettő sebessége megfelelő(kb. egyforma). Mondjuk hozzá kell tennem, hogy a C#-os FindFile.exe-t is C stílusban írtam(az OOP alapelveit felrúgva). Viszont mióta a C-ben készült változat megvan, azóta azt használom, mert egyrészt 2 kilóval rövidebb a C#-osnál(azért ez 10 kiló körüli programnál jelentős eltérés), másrészt nem kell hozzá .Net. Ja, és a C-ben írt vátozatnál van "Tallózás...", és így is kisebb a mérete.A kis mérettel lapcsolatban meg itt van egy 29 byte-os "Hello world!!!" program.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Tehát van a TC, a FindFile és a FindFileC. A TC a leglassabb. A másik kettő sebessége megfelelő(kb. egyforma). Mondjuk hozzá kell tennem, hogy a C#-os FindFile.exe-t is C stílusban írtam(az OOP alapelveit felrúgva). Viszont mióta a C-ben készült változat megvan, azóta azt használom, mert egyrészt 2 kilóval rövidebb a C#-osnál(azért ez 10 kiló körüli programnál jelentős eltérés), másrészt nem kell hozzá .Net. Ja, és a C-ben írt vátozatnál van "Tallózás...", és így is kisebb a mérete.