- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
jattila48
üzenetére
Igen. Pl. itt a FindFileC.exe-t pontosan így készítettem(goto egy sincs benne
). Tehát van a TC, a FindFile és a FindFileC. A TC a leglassabb. A másik kettő sebessége megfelelő(kb. egyforma). Mondjuk hozzá kell tennem, hogy a C#-os FindFile.exe-t is C stílusban írtam(az OOP alapelveit felrúgva). Viszont mióta a C-ben készült változat megvan, azóta azt használom, mert egyrészt 2 kilóval rövidebb a C#-osnál(azért ez 10 kiló körüli programnál jelentős eltérés), másrészt nem kell hozzá .Net. Ja, és a C-ben írt vátozatnál van "Tallózás...", és így is kisebb a mérete.A kis mérettel lapcsolatban meg itt van egy 29 byte-os "Hello world!!!" program.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Gombászkönyvek egyben
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Tehát van a TC, a FindFile és a FindFileC. A TC a leglassabb. A másik kettő sebessége megfelelő(kb. egyforma). Mondjuk hozzá kell tennem, hogy a C#-os FindFile.exe-t is C stílusban írtam(az OOP alapelveit felrúgva). Viszont mióta a C-ben készült változat megvan, azóta azt használom, mert egyrészt 2 kilóval rövidebb a C#-osnál(azért ez 10 kiló körüli programnál jelentős eltérés), másrészt nem kell hozzá .Net. Ja, és a C-ben írt vátozatnál van "Tallózás...", és így is kisebb a mérete.