- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
A tapasztalt programozokat kerdeznem, hogy ti hogy szoktatok nekiesni egy mások által irt script modositásához ?
Konkréten, adott egy perl script, amivel nem is lenne baj, de évek alatt több ezer sorra hizott több ember keze alatt, tartalmaz 60+ subroutine-t amik egymast hivjak meg, vannak threadesitett reszek, if /else elágazások + a behivott modulokra hivatkozasok.
szóval probálnám ezt a szép scriptet felfogni, hogy pontosan hova szurjam be a modositasom, de ennyi kodot, subroutine-t nem birok cacheben (észben) tartani egy idő utan elveszitem a fonalat.
Nem vagyok kepzett programozo, nincs erre valami tool ami segitseget nyujtana? gondolok itt arra pl hogy az adott kodbol rajzolna egy folyamat abrat ? Eléggé vizuális tipus vagyok ugy erzem mar az sokat segitene atlatni hogy merre jarok es mi hogyan jon egymas utan.
Vagy fogjak egy A3as lapot meg ceruzat es essek neki kezzel?
Biztos nem en vagyok az elso aki belefut ilyenbe , ezert erdekelne ti hogy szoktatok ezt csinalni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest