Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
instantwater
üzenetére
Ez nem ide való. Nem tisztem MS-t védeni, meg nem is akarom
Csak jelezni akartam, hogy nem kell mindenből flame-et generálni. Olyan rendszer nincs, aminek nincsenek korlátai, és még olyan frissítés se volt (lásd legutóbbi Apple Big Sur), amivel valahol valakinek ne lett volna bármilyen problémája 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak jelezni akartam, hogy nem kell mindenből flame-et generálni. Olyan rendszer nincs, aminek nincsenek korlátai, és még olyan frissítés se volt (lásd legutóbbi Apple Big Sur), amivel valahol valakinek ne lett volna bármilyen problémája