- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Szilícium
csendes tag
válasz
bandi0000 #14982 üzenetére
A másik választ jóval később akartam elküldeni, megírása is időbe telt, lévén szó egy terjedelmesebb szakmai válaszról. Ezért nem is akartam eldobni, ha már munkát is fektettem bele.
Úgyhogy nem ez volt a gond, ettől függetlenül korábban sem kedveltem ezt az itteni hülye szokást, a válaszok egybeszerkesztését. Ilyenek nehezítik később egy szál visszakövetését, mikor már keverednek a dolgok. Tudom, hogy a fórummotort akarják kímélni, de akkor is kellemetlen. Persze, csak emiatt nem távoztam volna önként erről a fórumról, évekkel ezelőtt.
Most egy másik témában viszont kimondottan kártékony és buta tanácsok ellen is szóltam, főleg azt nem bírtam már nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AM4 Setup! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest