- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
válasz
haxiboy #14234 üzenetére
Hát ilyen programtervező munkakört én még nem láttam
Architectet igen, de az azért nagyon más. Business analyst az aki általában a business requirementet lefordítja development requirementté, onnan meg mehet a kódolás. Ha komplexebb a dolog, akkor egy architect tervezi meg, developer meg megírja.
Biztos van ilyen, amit mondasz, de sehol se láttam még ilyet. Amiből sokat lehet tanulni, az az, ha az ember egy senior mellé ül, és együtt megy a pairprogramming. Na az nagyon hasznos, én is így mentorálok általában.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 1 / 2
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- OLED TV topic
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- E-roller topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest