- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
Üdv! Tudna informálni arról valaki hogy manapság szoftverfejlesztéshez, itthon Magyarországon, vagy küldöldön hom eofficeban itthonról (alkalmazás és/vagy játékfejlesztéshez) manapság mit használnak? Szeretnék majd elindulni egyetem felé és tisztában lenni mi mit hogyan és miért. Szeretnék majd a jövőben (távoli valószínű) M.I.-vel foglalkozni, írni rá programot, tanulmányozni és például robot mozgását minél élethűbbé tenni, vagy éppen ha lesz alkalmam biokémiához, akkor programozott sejteket létrehozni, főként szervátültetés megoldása miatt ( például nem régiben sikerült nyomtatott működi kis egészsív méretű szívet létrehozni és én pedig akarnék valami hasznosat nyújtani az embereknek ebben, hogy például működő tüdőt, vagy egy egész kart úgy felszerelni egy emberre, hogy az úgy érezze a sajátja és nem változott volna semmi előtte)valamint az előtt játék és alkalmazás fejlesztéshez. Visual Basicet láttam ehhez és CodeBlocks-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest