Hirdetés
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz
haxiboy
üzenetére
Szia, köszönöm szépen a választ, huhh sok infó !
Tetszik amit csinál, mit bánom én hogy open s. vagy nem. nincs rálátásom mi miért jó, vagy jobb attól hogy eopen s. aPszolult outsider vagyok, nem is értek ehhez. Nekem a foobar meg az aimp gyűlöletes, a winamphoz képest. kb ennyi a faék
logika hozzá (elnézést érte) Az eredeti winampot meg nem fejlesztik.(azok meg kapjak be még egy elnézést).
de oké legyen openszósz
ha az jobb, trendibb, okosabb, nem tudom még mi lehet. Ilyen project ha open s. lenne honnan lenne adományon kívül egyébb bevétele ? ezt sem látom át.. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Battlefield 6
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- További aktív témák...
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9Ryzen 9 7900 nem X-es! 65W TDP!!! 12 mag 24 szál
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- Használt LCD kijelzők
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tetszik amit csinál, mit bánom én hogy open s. vagy nem. nincs rálátásom mi miért jó, vagy jobb attól hogy eopen s. aPszolult outsider vagyok, nem is értek ehhez. Nekem a foobar meg az aimp gyűlöletes, a winamphoz képest. kb ennyi a faék
de oké legyen openszósz