- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz
haxiboy #13710 üzenetére
Szia, köszönöm szépen a választ, huhh sok infó !
Tetszik amit csinál, mit bánom én hogy open s. vagy nem. nincs rálátásom mi miért jó, vagy jobb attól hogy eopen s. aPszolult outsider vagyok, nem is értek ehhez. Nekem a foobar meg az aimp gyűlöletes, a winamphoz képest. kb ennyi a faék
logika hozzá (elnézést érte) Az eredeti winampot meg nem fejlesztik.(azok meg kapjak be még egy elnézést).
de oké legyen openszósz
ha az jobb, trendibb, okosabb, nem tudom még mi lehet. Ilyen project ha open s. lenne honnan lenne adományon kívül egyébb bevétele ? ezt sem látom át..
-
degec
senior tag
válasz
martonx #13702 üzenetére
Köszönöm a választ ! sejtettem
Támogatnám picit Őket, tudnál valami támpontot adni mondjuk időben kifejezve mi munkaóra lehet egy ilyen ? nyilván programnyelv kérdése is, skill kérdése is.. meg ezer másé is. Vagy programsorba kifejezve, ha az mérvadó.. nem tudom hogy lehet ezt mérni..
köszönöm !
-
degec
senior tag
Sziasztok, Nagy Tisztelettel !!!
..kérdezném ha szabad, lehet amatőr lesz elnézést érte..mert roppant mód érdekel, és soha semmi közöm nem volt sajna a programozáshoz semmilyen szinten hogy: Itt ez az általam nagyon kedvelt project: [link]
Gyakorlatilag a Winamp felturbózása életben tartása, kiegészítése igen komoly dolgokkal..lényegileg. Tök jól működik minden, folyik a fejlesztés.Egyik blog bejegyzésében írja a fejlesztő, hogy a teljes Winamp.exe elhagyása..és stbstb..Itt jönne a kérdésem:
Ha nincs forráskódja, ezt hogy a jó életbe tudja eleve megcsinálni, hogy a fő programot (biztos nem jól mondom sry) kihagyja, és újraírja? Mi meló, egy ilyen szintű program legyártása ? köszönöm a felhomályosítást..Tudnék még kérdezni de nem merek sokat
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest