-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
suits
tag
Üdv!
Nem találtam erre megfelelő topikot ezért ide irom sry ha ez off.
Azt szeretném kérdezni hogy általában mit várnak el munkahelyen egy tesztelőtől?Mármint úgy értem milyen technológiák ismertét.Én eddig amit autodidakta modón tanulgattam leginkább a udemy.com-ról olyanokat mint pl Selenium,Cucumber,Junit,TestNG.Nekem a Java a fő nyelv amivel a legtöbbet foglalkoztam +meg kicsit értek javascript-hez illetve a pythonhoz.Igazából az lenne a kérdés hogy mire kellne jobban ráfeküdni illetve hogy honnan lehetne tanulni és jobbanbelemélyedni mert amit eddig néztem course-ok azok elég sekélyesek szerintem (bár nem tudom a valóságban mennyire bonyolult teszt eseteket írnak).Mondhattok angol nyelvű forrásokat is mert elég jól beszélek angolul(Angliában is élek btw)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- HP Prodesk i3 120GB SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest