Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elindult a One UI 8.5 béta program
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
suits
tag
Üdv!
Nem találtam erre megfelelő topikot ezért ide irom sry ha ez off.
Azt szeretném kérdezni hogy általában mit várnak el munkahelyen egy tesztelőtől?Mármint úgy értem milyen technológiák ismertét.Én eddig amit autodidakta modón tanulgattam leginkább a udemy.com-ról olyanokat mint pl Selenium,Cucumber,Junit,TestNG.Nekem a Java a fő nyelv amivel a legtöbbet foglalkoztam +meg kicsit értek javascript-hez illetve a pythonhoz.Igazából az lenne a kérdés hogy mire kellne jobban ráfeküdni illetve hogy honnan lehetne tanulni és jobbanbelemélyedni mert amit eddig néztem course-ok azok elég sekélyesek szerintem (bár nem tudom a valóságban mennyire bonyolult teszt eseteket írnak).Mondhattok angol nyelvű forrásokat is mert elég jól beszélek angolul(Angliában is élek btw
) -
suits
tag
Üdv!
Bocsi az offért.Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek ezek a 3-4 hónapos intenzív képzések(nem teljesen a 0-ról indul azért mert alapismeretek szükségesek hozzá) érnek valamit?Úgy értem adnak annyi tudást amivel már el lehet helyezkedni kezdő programozóként vagy gyakornokként ? Egy Java SE tanfolyammal szemezek azért kérdezem....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Horgász topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)