- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
suits
tag
Üdv!
Nem találtam erre megfelelő topikot ezért ide irom sry ha ez off.
Azt szeretném kérdezni hogy általában mit várnak el munkahelyen egy tesztelőtől?Mármint úgy értem milyen technológiák ismertét.Én eddig amit autodidakta modón tanulgattam leginkább a udemy.com-ról olyanokat mint pl Selenium,Cucumber,Junit,TestNG.Nekem a Java a fő nyelv amivel a legtöbbet foglalkoztam +meg kicsit értek javascript-hez illetve a pythonhoz.Igazából az lenne a kérdés hogy mire kellne jobban ráfeküdni illetve hogy honnan lehetne tanulni és jobbanbelemélyedni mert amit eddig néztem course-ok azok elég sekélyesek szerintem (bár nem tudom a valóságban mennyire bonyolult teszt eseteket írnak).Mondhattok angol nyelvű forrásokat is mert elég jól beszélek angolul(Angliában is élek btw)
-
suits
tag
Üdv!
Bocsi az offért.Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek ezek a 3-4 hónapos intenzív képzések(nem teljesen a 0-ról indul azért mert alapismeretek szükségesek hozzá) érnek valamit?Úgy értem adnak annyi tudást amivel már el lehet helyezkedni kezdő programozóként vagy gyakornokként ? Egy Java SE tanfolyammal szemezek azért kérdezem....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest