- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Vision #13301 üzenetére
en pl elozo nyaron ugy kerultem be ceghez, hogy elmondtam interjun, hogy 1 sor javat nem irtam meg. es mire vege volt az internshipnek kiderult, hogy kb. nem is szarmazott hatranyom belole. mi spring backend - js frontend stackel csinaltunk webalkalmazasokat es pl. sokkal fontosabb volt a tervezesi mintak ismerete es az, hogy hogyan kell valamit ertelmesen strukturalni ahelyett, hogy mennyire ismerem a javat.
szoval veszekednek azzal, hogy pont a nyelvismerettel de semmi massal mar meg lehet csipni egy junior pozit, bar amekkora munkaero hiany van manapsag meg ossze is johet..
--
amugy en azt nem ertem, hogy miert javat tanitanak egy ilyen helyen. ha valahol javaig el akarnak jutni ertelmes szinten azt c-nek kellene kezdeni, onnan c++ es onnan java, vagy kulonben el sem tudom kepzelni, hogy hogyan ismerne meg egy ember behatobban a programozas alatt huzodo dolgokat.
en siman inkabb jst tanitanek es nodejs backendel mar lehet azert kalapalgatni dolgokat, amire a frontend meg mondani sem kell hogy mar ismeros lesz legalabb a nyelv miatt. foleg ugy, hogy manapsag mar a legdurvabb oldalak alatt is node kattog, pont most mutatta be a head of development arc a sziget/strand/balatonsound alatt futo kis node motort egy eloadason egyetemen, amit csucsidoben 0,5millio user tolt es kb egy macbookrol vigan futott.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest