Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Vision
üzenetére
en pl elozo nyaron ugy kerultem be ceghez, hogy elmondtam interjun, hogy 1 sor javat nem irtam meg. es mire vege volt az internshipnek kiderult, hogy kb. nem is szarmazott hatranyom belole. mi spring backend - js frontend stackel csinaltunk webalkalmazasokat es pl. sokkal fontosabb volt a tervezesi mintak ismerete es az, hogy hogyan kell valamit ertelmesen strukturalni ahelyett, hogy mennyire ismerem a javat.
szoval veszekednek azzal, hogy pont a nyelvismerettel de semmi massal mar meg lehet csipni egy junior pozit, bar amekkora munkaero hiany van manapsag meg ossze is johet..
--
amugy en azt nem ertem, hogy miert javat tanitanak egy ilyen helyen. ha valahol javaig el akarnak jutni ertelmes szinten azt c-nek kellene kezdeni, onnan c++ es onnan java, vagy kulonben el sem tudom kepzelni, hogy hogyan ismerne meg egy ember behatobban a programozas alatt huzodo dolgokat.
en siman inkabb jst tanitanek es nodejs backendel mar lehet azert kalapalgatni dolgokat, amire a frontend meg mondani sem kell hogy mar ismeros lesz legalabb a nyelv miatt. foleg ugy, hogy manapsag mar a legdurvabb oldalak alatt is node kattog, pont most mutatta be a head of development arc a sziget/strand/balatonsound alatt futo kis node motort egy eloadason egyetemen, amit csucsidoben 0,5millio user tolt es kb egy macbookrol vigan futott.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest