- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Nem vagyunk egyformák
Kezdőként azért szerintem többnyire érdekesebb valami olyat csinálni, aminek hirtelen kézzelfogható eredménye van, mintsem valamelyik nagy cégnél a 249. adatbázis táblát legyártani, hogy majd esetleg legyen is valaki aki egyszer valamelyik huszadrangú eldugott admin screen sarkában néha visz is fel bele adatokat 
Hiszem, hogy kezdőként az ember csomó felé kipróbálja magát, ennek az egész nyelv választósdinak sincs értelme, pláne mi alapján választ valaki nyelvet, amíg személyesen nem próbált ki párat? Mert a fórumon megmondták, hogy ez vagy az legyen?
Én inkább az alap kérdést úgy fognám meg, hogy startuphoz menjek-e el dolgozni, ami bármikor megszűnhet, viszont 10 fejlesztő van, és bármelyik részén is dolgozok a rendszernek, komoly ráhatásom van az egész rendszerre. Vagy valami nagy céghez, ahol én leszek az 5436. fejlesztő. Startupok általában teljesen más technológiai stack-el indulnak el, mint egy nagy cég, ahol 20 éve Java van, és kész.
Szóval én meg azt tanácsolom a kedves fórumozóknak, hogy ne rád hallgassanak, ne fejlesztői szerepkört keressenek, hanem nekik fekvő céget. Nyilván gyakornokokról beszélünk, akikből még bármi is lehet, igaziból a leendő cégnél használt technológiai stack huszadrangú, úgyis tovább tudnak lépni, ha tovább akarnak lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gerner1
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Komplett Otthoni Iroda Csomag: Lenovo G580 (SSD, 6GB) + Samsung lézeres multifunkciós nyomtató
- Apple watch Series 8 45mm cellular gyári 99% akku
- TeamGroup 2x8GB 16GB DDR4 2666MHz
- ÚJ - Kingspec Pride X400 2280 4TB PCIe Gen 4x4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kezdőként azért szerintem többnyire érdekesebb valami olyat csinálni, aminek hirtelen kézzelfogható eredménye van, mintsem valamelyik nagy cégnél a 249. adatbázis táblát legyártani, hogy majd esetleg legyen is valaki aki egyszer valamelyik huszadrangú eldugott admin screen sarkában néha visz is fel bele adatokat