- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dabadab
üzenetére
Szia! Bocs, kicsit késve reagálok, igazából töröltem is még aznap a regisztrációmat, mert azt hittem, megvan a megoldás.
Kissé pongyolán fogalmaztam: én mostanában pythonnal foglalkozom, de tudtommal más nyelveken sem csak a fork érhető el, ha subprocesszt akarok létrehozni.
Pythonnak ugye van az os.fork(), a process.Process és még sokan mások.
No ez utóbbiakra gondoltam, amikor azt írtam, hogy nem forkolt.
De ugye amit te írsz, az inkább csak kötekedés kategóriába sorolható, mivel a legtöbb esetben a fork() után a gyerek processzben rögtön végrehajtódik egy exec() (valamely variációja) és nem nagyon kell foglalkozni azokkal a dolgokkal, amikkel akkor kell, ha az eredeti programod fut tovább mindkét processzben. Gondolok itt például a fork előtt megnyitott fájlokra.A 2. pont lett volna fontosabb, de közben rájöttem, hogy a json stringet gyárt, kell neki egy encode/decode a socketen átküldés előtt/után, szóval ez a rész megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest