- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #11188 üzenetére
Egyreszt, a kollega nagyon kezdo. Egy szot nem ertene abbol, amit most leirtal.
Masreszt, a megoldasom konkretan kevesebb muveletet vegez, mint a tied, es igen, O(n) az is.Szerinted miert kerdeztem meg fentebb vagy haromszor, hogy sorrendben vannak-e az adatok a file-okban?
Amin en gondolkodtam meg, az a join-os megoldas volt, de vegul azt is elvetettem, pont azert, mert osszesen van 500db ID-ja, es olyan megoldast kellett irni, ami nem meg ezer kerdest vet fel, hanem egy teljesen kezdo ember le tudja kodolni egy par ora alatt.
Szerintem olvasd el meg egyszer amit irtam, es ertelmezd. Szoval szerintem meg egy programozas topikban ugy nem kene irkalni, hogy valaki anelkul, hogy teljesen megertene a feladatot, kritizal egy egyszeru es ertheto megoldast, behelyettesiti egy rosszabbal, ami meg bonyolultabb is, es mindezt nagy hangon teszi.
Igy az utanad irokat vegigolvasva eleg ijeszto, hogy harombol harom embernek nem sikerult ertelmeznie egy ennyire egyszeru pelda ennyire trivialis megoldasat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- OLED TV topic
- OpenWRT topic
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- Béta iOS-t használók topikja
- Flint 2 OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Borderlands 4 - Íme a végleges gépigény
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bivaly Gamer - MSI Z890 CARBON WIFI + Intel Ultra 9 285K + Patriot Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 14400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 12400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest