- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 
			  Mobilarena  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Lacc aktív tag Hali. Algoritmust keresek, de akárhogy írom be a Google-be nem azt kapom, amit várok, a neve nem jut eszembe, pedig ha jól tudom van egy ilyen algoritmus szó gyakoriságra előfordulva. Van egy lista, abban vannak tömbök: [
 [A, B, C, D],
 [A, C, E, F],
 [B, D, H, A],
 [C, D, B, A],
 // és így tovább
 ]A tömbök elemei mindig különbözőek. (Ez egy pszicho kérdőív, és valamiért mindig mások lesznek a válaszok, sosem fordulhat elő kétszer benne A, vagy B, vagy C..., de ez nem az én felelőségem, és hogy miért így van, nekem a statisztikai rész kell.) Az menne, hogy meg kell keresni, hogy melyik válasz opció volt a legtöbbször kijelölve, mint az A vagy a B, stb. Viszont kellene egy olyan mérés is, hogy mely válasz kombinációk, mennyiszer voltak bejelölve. 
 Például, az A,B-t 3-szor választottak, az 1., 3. és 4. válasz tömbben is ott van, ugyanígy az A,C, de ugyanakkor jó lenne látni az A,B,C is 2-szer lett válaszva, az 1. és a 4. tömbben fordul elő.
 Ilyen statisztika adatot kellene kinyerni, és tudom, hogy szavak számlálása egy mondatban van ilyen algortimust, ha jól tudom. Régen rátudtam keresni, de most nem jut eszembe a dolog, az a baj, hogy magyarul sem jut eszembe az a speckó szó, amivel ezt adná ki, most csak azt a fránya 'counting' algoritmust találom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest