- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Sziasztok,
Segítség kellene, mert akárhogy keresek rá a keresőben, nem azt a találatot kapom amit szeretnék.
Általános JSON validátor algoritmus érdekelne, ami képes az input string alapján megtalálni az összes JSON syntax hibát!
JavaScript-ben ott van aJSON.Parse
függvény, amitry-catch
-ben képes elkapni a hibát és megmutatni, hogy melyik sorban milyen hiba van, ami szuper, de nekem olyasmi kellene, ami az összes hibát megmutatja és nem csak egyszerre egyet.
Ugyanaz kellene, mint amit a Visual Studio Code tud, megmutatja az összes hibát.
Akárhogy keresek rá hunglish-el, mindig olyan találatot kapok, hogy használjak valamilyen lib-et vagy online toolt. -
Lacc
aktív tag
válasz
gergo5991 #11746 üzenetére
"Product scaper." Ha erre keresel találsz scripteket.
De ehhez kell egy minimális tudás. Ha az az API, Rest api, akkor csak keres a neten "rest api client tutorial" néven, lehet python, php (ezekből van a legtöbb tutorial), javascript is, bár sok backendes programozó véleményét hallottam erről, akiknek a válasza, az emberiség elleni büntethez hasonló akciókat hajtanának végre az ellen aki javascript-et használ., egy ilyen klienst akármilyen nyelvben megírhatsz.
"Van egy adatbázis weboldal ahol nincs letiltva az api." - ok, de az a kérdés, hogy jogilag is használhatod-e? Vagy csak az IT részleg volt lusta azt az API-t letiltani, de az oldal ASZF-ben meg ott van, hogy minden az adott oldal tulajdona, onnan másolni tilos, különben PTK... stb...
-
Lacc
aktív tag
Köszi mindenkinek. Lehet végül megpróbálom ezt a 27"-ot 2560-as felbontással. Igazából tényleg meg kell nézni, de nem szeretek feleslegesen vásárolni. (Igaz a pénz nem akadály).
Személy szerint én is jobban kedvelem a két monitoros felállást (ugyanaz a nagyság-felbontással)
-
Lacc
aktív tag
Üdv!
Tapasztalatot kérnék másoktól. Jelenleg van egy 2db 24"colos FullHD-s monitorom és ezt szeretném leváltani 1db 27" colos 2560 vagy 3440 (vagy a körüli) monitorra.
Ez az 1db magas felbontású monitor mennyire kényelmes programozáshoz?Ideáig az egyik képernyőn volt az IDE és a másikon a többi cucc. De amúgy sem szoktam FullHD-ben böngésző ablakot használni, és emiatt el is gondolkodtam kell-e nekem két FullHD monitor.
Esetleg van valakinek valamilyen tapasztalata (pozitív, negatív) hogy milyen egy ilyen átállás? Mennyire kényelmes a napi munkavégzéshez stb.
Indoklásom az, hogy a két monitor sok helyet foglal az asztalon, pakolás közben kijött, hogy jobb az 1db monitor, kényelmesen elférek odahaza, több fény is jön az asztalra (nem lehet átrendezni a szobát máshogy, ebbe ne menjünk bele légyszi)
-
Lacc
aktív tag
Hali.
Algoritmust keresek, de akárhogy írom be a Google-be nem azt kapom, amit várok, a neve nem jut eszembe, pedig ha jól tudom van egy ilyen algoritmus szó gyakoriságra előfordulva.
Van egy lista, abban vannak tömbök:
[
[A, B, C, D],
[A, C, E, F],
[B, D, H, A],
[C, D, B, A],
// és így tovább
]A tömbök elemei mindig különbözőek. (Ez egy pszicho kérdőív, és valamiért mindig mások lesznek a válaszok, sosem fordulhat elő kétszer benne A, vagy B, vagy C..., de ez nem az én felelőségem, és hogy miért így van, nekem a statisztikai rész kell.)
Az menne, hogy meg kell keresni, hogy melyik válasz opció volt a legtöbbször kijelölve, mint az A vagy a B, stb. Viszont kellene egy olyan mérés is, hogy mely válasz kombinációk, mennyiszer voltak bejelölve.
Például, az A,B-t 3-szor választottak, az 1., 3. és 4. válasz tömbben is ott van, ugyanígy az A,C, de ugyanakkor jó lenne látni az A,B,C is 2-szer lett válaszva, az 1. és a 4. tömbben fordul elő.
Ilyen statisztika adatot kellene kinyerni, és tudom, hogy szavak számlálása egy mondatban van ilyen algortimust, ha jól tudom. Régen rátudtam keresni, de most nem jut eszembe a dolog, az a baj, hogy magyarul sem jut eszembe az a speckó szó, amivel ezt adná ki, most csak azt a fránya 'counting' algoritmust találom. -
Lacc
aktív tag
Sziasztok!
Van ez az alábbi feladat, konzultációs órákon csak VHDL-t vettük, és ezeket kellene megvalósítani VHDL-ben.
Készítse el egy mikrogép architektúráját. A mikrogép 8 bites adatszélességgel rendelkezik, a programmemóriája 1K, illetve az adatmemória mérete 512 Byte.Az lenne a kérdésem, hogy erre hogyan lehet angolul rákeresni a Google-ben? Próbáltam úgy, hogy micromachine architecture, de nem igazán tudom, hogy mi lenne az.
Vagy itt az Architectur-re gondolt? A tanár valamiért csak azok levelére válaszol, akik sosem voltak személyesen konzultáción.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged