Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
király, ennek kb az 1/3-át ismerem, próbálom használni, akkor van még tanulni való, nyári munkára erről már le is mondtam

csak hogy kicsit on is legyek:
hogy lehetne azt megoldani a legpraktikusabban, hogy, adott egy lista telefonszámokkal üzenetekkel,csoportosítani kéne telefonszám szerint az üzeneteket
2 dolog jutott eszembe, egyrészt dinamikus tömbbe kimásolni az adatokat, mármint a leszűrt listát, de ehhez tudnom kellene a db számot amit meg is kapok ha meg tudom keresni, hogy hány különböző szám van, de erre csak az jut eszembe, hogy felveszek egy max elemszámú tömbböt, és minden egyes telefonszámot megnézek, hogy benne van e az új tömbbe,ha nincs akkor belerakom
de ez szerintem körülményes
vagy a másik megoldás, ami elég paraszt megoldás, de egyszerűbb és rövidebb, tehát:
duppla for mindkettő végig megy az elemeken, elsővel kiválasztok egy számot, a másodikba megkeresem az ahhoz a számhoz tartozó összes üzenetet, és közbe amiket megtalált, és egy új tömbbe, pl ugyan ezeknek az indexe alapján írok pl egy X-et, és akkor a feltételbe beleírom hogy nem lehet X...az első megoldás féle érdekelne, mert mégis csak már komolyabban kéne ezt megoldani, még ha annyira nem is komoly a feladat, de a jelen tudásom szerint nem igazán tudom mi lenne rá alkalmas...
persze tudom hogy lehetne olyat csinálni, hogy ha el fogy a dinamikus tömbbe a "hely", akkor egy új fv-nyel meg tudom növelni, de ez is viszonylag bonyolult egy egyszerű feladat megoldására
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest