- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
király, ennek kb az 1/3-át ismerem, próbálom használni, akkor van még tanulni való, nyári munkára erről már le is mondtam
csak hogy kicsit on is legyek:
hogy lehetne azt megoldani a legpraktikusabban, hogy, adott egy lista telefonszámokkal üzenetekkel,csoportosítani kéne telefonszám szerint az üzeneteket
2 dolog jutott eszembe, egyrészt dinamikus tömbbe kimásolni az adatokat, mármint a leszűrt listát, de ehhez tudnom kellene a db számot amit meg is kapok ha meg tudom keresni, hogy hány különböző szám van, de erre csak az jut eszembe, hogy felveszek egy max elemszámú tömbböt, és minden egyes telefonszámot megnézek, hogy benne van e az új tömbbe,ha nincs akkor belerakom
de ez szerintem körülményes
vagy a másik megoldás, ami elég paraszt megoldás, de egyszerűbb és rövidebb, tehát:
duppla for mindkettő végig megy az elemeken, elsővel kiválasztok egy számot, a másodikba megkeresem az ahhoz a számhoz tartozó összes üzenetet, és közbe amiket megtalált, és egy új tömbbe, pl ugyan ezeknek az indexe alapján írok pl egy X-et, és akkor a feltételbe beleírom hogy nem lehet X...az első megoldás féle érdekelne, mert mégis csak már komolyabban kéne ezt megoldani, még ha annyira nem is komoly a feladat, de a jelen tudásom szerint nem igazán tudom mi lenne rá alkalmas...
persze tudom hogy lehetne olyat csinálni, hogy ha el fogy a dinamikus tömbbe a "hely", akkor egy új fv-nyel meg tudom növelni, de ez is viszonylag bonyolult egy egyszerű feladat megoldására
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Apple MacBook
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest