- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
amúgy meg tényleg borzalmas az oktatás, az még hagyján hogy sok a töltelék tárgy, még az egyetemen is, de túl korán akarják kitaláltatni a gyerekekkel hogy mit csináljanak, valljuk be ált suliba nem sok olyan gyerek van, aki belátja, hogy tanulni kell mert az a jövő, én is ebbe tartoztam, az ofőm el akart küldeni szakmunkásnak, mert nem vagyok okos, bár most már lehet azt mondom azzal jártam volna jól, de akkor még az értelmi munkáért fizettek sokat, aztán szerencsére ellenkeztem és nem mentem szakmunkásnak, inkább mentem egy gyengébb szakközépbe, közepes/négyesre érettségiztem, utána mentem műszaki infó technikumra ami időpocsékolás volt , és most még egyetemezek, de már érzem hogy "öreg" vagyok, inkább ez az egy helyben topogás zavar, hogy nem tudok dolgozni és előrelépni, de majd idővel talán
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest