Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
amúgy meg tényleg borzalmas az oktatás, az még hagyján hogy sok a töltelék tárgy, még az egyetemen is, de túl korán akarják kitaláltatni a gyerekekkel hogy mit csináljanak, valljuk be ált suliba nem sok olyan gyerek van, aki belátja, hogy tanulni kell mert az a jövő, én is ebbe tartoztam, az ofőm el akart küldeni szakmunkásnak, mert nem vagyok okos, bár most már lehet azt mondom azzal jártam volna jól, de akkor még az értelmi munkáért fizettek sokat, aztán szerencsére ellenkeztem és nem mentem szakmunkásnak, inkább mentem egy gyengébb szakközépbe, közepes/négyesre érettségiztem, utána mentem műszaki infó technikumra ami időpocsékolás volt , és most még egyetemezek, de már érzem hogy "öreg" vagyok, inkább ez az egy helyben topogás zavar, hogy nem tudok dolgozni és előrelépni, de majd idővel talán
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest