- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Elhiszem hogy fasza csak éppen gagyi ilyen kicsi kijelzővel és buta is ennyiért. 2023-ba már illene túllépni a gyerek óra dizájnon. Attól maradhat a full hardcore fapados sport vonal de epixnek szerintem ez kevés ennek kéne igazán ütősnek lennie. Pedig nagyon vártam az epix prot. Nekem nagy csalódás. Nem vagyok hardcore sportoló csak hobbista és nekem ez túl sok kompromisszum ennyiért ráadásul. 51 mm zafir meg titán és az amoled is tetszik meg amit sport vonalon tud de a pici gagyi kijelzővel nem tudok megbarátkozni meg a gagyi számlapokkal. Lehetne 4 cm ütös számlapokkal. Ez full fapad. Olyan mint egy 7 éves okosora vagy gyerek óra. Gagyi! Bankos fizetést se tudok összehozni a cib-es kártyámmal. Kamerát se tudom irányítani az óráról se hívást fogadni akár bluetoothon keresztül. Ez nem epic csak egy medium sport. Ekg se jött még össze de majd talán egyszer valamikor ideér az is mint a bankos fizetés. Azt is igérgetik egy ideje azóta se jön...
-
Lajmund
őstag
Nem tudom az 1100 dolláros ár hogy lett 490 ezer itthon... De nem is baj mert egy rendes kijelzőt most se sikerült összehozni. Mennyi üres terület mint valami játék óra.. Persze funkció értem de ennyiért már lehetne igazán epic. Ez egy szuper sportora ami gagyin néz ki és okos oraként is gagyi legalább 490 ezer forint azt el lehet mondani.. ha valaki megkérdi. Nagyszerű! Igazán belerakhattak volna az 51 miliméteresbe egy 4 centis kijelzőt. Arról nem is beszélve hogy lehetne okosabb fél milláért. Nem baj majd tudni fogja ezeket 5 év múlva. Ekg sincs még. Meh fogadni mernék ehez is kell a karpánt vagy mellkaspánt hogy reendes pulzus adatot kapj. Engem nem nyügözött le pedig várósak voltak. Fenixek über béna kijelzöikről nem is beszélve de legalább abbol a nagyobb "pro" csak 420. Bosszantó? Igen mert szeretnék egy jó órát de ezek sok sebből véreznek. Jót tenne ezeknek valami jó konkurencia hogy összeszedjék magukat végre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Profinak állt a Garmin Epix
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest