- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
akz
csendes tag
Én raktam össze a gépet és egy Alpenföhn Matterhorn hűtőt raktam fel, ami leírása, az abban szereplő képek alapján arra a következtetésre jutottam, hogy a procilefogatót is le kell szedni, mint az AMD-nél. Ma reggel újra megnéztem a dolgokat és arra a következtetésre jutottam, hogy lehet,hogy rajta maradhatott volna a procilefogató mechanika... de így sem vagyok benne biztos.
Itt a leírása....
http://www.alpenföhn.de/images/Produkte/Installationsanleitungen/InstallationMatterhornPure.pdfA foglalat LGA-1150, amivel kompatibilis a hűtő, de külön ahhoz nincs leírás, ez is zavaró volt.
Mindenesetre több száz láb elhajlott, sajna most már nincs is meg mindegyik....
Lehetne foglalatot cserélni az alaplapon, de úgy, hogy lábakkal együtt kérem az újat?
Tudom, hogy hülye kérdés, de nem feltétlenül szeretném kukázni a drága procim és alaplapom...
Nagyon szépen köszönöm a választ, segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest