- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
akz
csendes tag
Én raktam össze a gépet és egy Alpenföhn Matterhorn hűtőt raktam fel, ami leírása, az abban szereplő képek alapján arra a következtetésre jutottam, hogy a procilefogatót is le kell szedni, mint az AMD-nél. Ma reggel újra megnéztem a dolgokat és arra a következtetésre jutottam, hogy lehet,hogy rajta maradhatott volna a procilefogató mechanika... de így sem vagyok benne biztos.
Itt a leírása....
http://www.alpenföhn.de/images/Produkte/Installationsanleitungen/InstallationMatterhornPure.pdfA foglalat LGA-1150, amivel kompatibilis a hűtő, de külön ahhoz nincs leírás, ez is zavaró volt.
Mindenesetre több száz láb elhajlott, sajna most már nincs is meg mindegyik....
Lehetne foglalatot cserélni az alaplapon, de úgy, hogy lábakkal együtt kérem az újat?
Tudom, hogy hülye kérdés, de nem feltétlenül szeretném kukázni a drága procim és alaplapom...
Nagyon szépen köszönöm a választ, segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen széket vegyek?
- Robotporszívók
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 2042
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest