Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #663 üzenetére
Kötöszködnek? Majd személyesen leisszuk,de már mondtam nekik....
Trafó: Hát 500W..... +-36V kb
Elég a fél impulzussal számolni,mert egyszerre a fele tölt,mert a másik elvileg fullon van
Na ez most télleg kötözködhetős mondat lett,szal nem is folytatom
(amúgy én mindnet 50Hz-en számolok és mérek hangban)
De üvöltésnél nézve:
2*36V=72V
500/72~~7A...De ez állandó amper lehet a maxot nézve...
Kb szerintem úgy 6A lesz amit le fogsz tudni belőle venni...
De mivel az erősítőd nem fog akkorát folyamatosan felvenni,így a bufferkondik tudnak tárolni és akár 25-30A-t is simán levehetsz egy ütemre...
Mondjuk ha rap-zenét nézed,akkor 4-5 sec-enként van egy basszus
Így a rap-nél még fel sem fog forrósodni a trafód....
Ha terror zenét nyomnál,mint én,akkor halál a trafónak,tápnak,végfoknak,mindenkinek a közelemben...
A cuccokna azért,mert kihajanám... A közelemben lévőknek meg azért,mert le akarnák hallkíttatni a zenét... Valszeg nem ölném meg őket,de nem is hallkítanám le a zenét...
Ja a 6-7A-t nem vedd kevésnek,mert mind két kör töltődik egyszerre....szal a te esetedben mondhatom 12-14-nek is....mert 36V-on nézve annyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest