Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Aha értem, és most ez kevés, vagy sok? És ez most jó, v. nem? Most ne értcs félre, nem azért kérdem, nem akarok én diszkóerősítőt építeni, de legalább 2 végfok el tudjon róla menni!!!
Amúgy nem rapp zene lessz, hanem inkább ilyen pop, punk, meg diszkó, de nem az a monotol lósz@r, hanem az inkább ilyen lightos, amiben vannak szövegek...stb(mix!!)
A srácc azt mondta, h. olyan 20A kürül mozog!!
Itt én is utánaszámoltam, I=P/U képlettel, és nekem is 14A jött ki 2*36V-on, és egyszer 7A/1*72V-on!! Szerintem elég lessz, mennyit is vesz fel egy végfok max kivezérlésen??
Terror zene?? Az mi?

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD R7 9850X3D processzor Tray
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest