- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
Persze, több fajta billentyűzetem is van, de az mind helyzet (program) függően jön be, ott hiába írok be bármit azt nem hajtja végre úgy mint a telo numerikus-telefonálós számbillentyűje telefon esetén. Szerintem.
Más romot feltenni nem akarok (van-e egyáltalán rá való), rootolni szintén nem. Nem ezért vettem. Talán a rootolás esetleg jó lenne, néhány fölöslegesen és állandóan önindulós alkalmazásnál, vagy teljes biztonsági mentésre, de meg vagyok nélküle. -
Departed
őstag
Eddig egyetlen játékra, a Plants vs Zombies-ra dobta a Play hogy nem kompatibilis, minden más működik szépen amiket próbáltam - kb. 50 app/játék
Aksiidőre teljesen reális amit a gyártó állít, amit tapasztaltam, hogy sok játék és netezés megy rajta vegyesen, és jópár órát bírja, használattól függően legalább 6-7-8, kikapcsolt képernyő esetén (pl. zenehallgatás) még sokkal több órát.
Készenléti fogyasztása nagyon kevés a tapasztalatom szerint, bőven van hogy ahány százalékkal elmegy aludni, annyit mutat felébresztés után, akár jópár órával később is, hála az automatikusan kikapcsoló és visszakapcsoló wifi-nek is. Persze ez utóbbi az alapbeállítás, át lehet állítani. -
hamikike
tag
Üdv mindenkinek aki ide fog járni!
Én eddig minimálisan tapasztaltam, de meg is volt az oka, pl. olyan tabmagazint akartam telepíteni amit concorde-ra szántak, vagy pl akartam telepíteni a GoogleEarth apk-t, nem engedte (a play-ről). Igaz letöltöttem máshonnan és úgy települt.
Kisebb, egyszerübb játékok simán, mivel nem vagyok játékmániás, komolyabbat nem is próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Hálózati / IP kamera
- ASUS notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest