- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
Persze, több fajta billentyűzetem is van, de az mind helyzet (program) függően jön be, ott hiába írok be bármit azt nem hajtja végre úgy mint a telo numerikus-telefonálós számbillentyűje telefon esetén. Szerintem.
Más romot feltenni nem akarok (van-e egyáltalán rá való), rootolni szintén nem. Nem ezért vettem. Talán a rootolás esetleg jó lenne, néhány fölöslegesen és állandóan önindulós alkalmazásnál, vagy teljes biztonsági mentésre, de meg vagyok nélküle. -
Departed
őstag
Eddig egyetlen játékra, a Plants vs Zombies-ra dobta a Play hogy nem kompatibilis, minden más működik szépen amiket próbáltam - kb. 50 app/játék

Aksiidőre teljesen reális amit a gyártó állít, amit tapasztaltam, hogy sok játék és netezés megy rajta vegyesen, és jópár órát bírja, használattól függően legalább 6-7-8, kikapcsolt képernyő esetén (pl. zenehallgatás) még sokkal több órát.
Készenléti fogyasztása nagyon kevés a tapasztalatom szerint, bőven van hogy ahány százalékkal elmegy aludni, annyit mutat felébresztés után, akár jópár órával később is, hála az automatikusan kikapcsoló és visszakapcsoló wifi-nek is. Persze ez utóbbi az alapbeállítás, át lehet állítani. -
hamikike
tag
Üdv mindenkinek aki ide fog járni!
Én eddig minimálisan tapasztaltam, de meg is volt az oka, pl. olyan tabmagazint akartam telepíteni amit concorde-ra szántak, vagy pl akartam telepíteni a GoogleEarth apk-t, nem engedte (a play-ről). Igaz letöltöttem máshonnan és úgy települt.
Kisebb, egyszerübb játékok simán, mivel nem vagyok játékmániás, komolyabbat nem is próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest