- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
Persze, több fajta billentyűzetem is van, de az mind helyzet (program) függően jön be, ott hiába írok be bármit azt nem hajtja végre úgy mint a telo numerikus-telefonálós számbillentyűje telefon esetén. Szerintem.
Más romot feltenni nem akarok (van-e egyáltalán rá való), rootolni szintén nem. Nem ezért vettem. Talán a rootolás esetleg jó lenne, néhány fölöslegesen és állandóan önindulós alkalmazásnál, vagy teljes biztonsági mentésre, de meg vagyok nélküle. -
Departed
őstag
Eddig egyetlen játékra, a Plants vs Zombies-ra dobta a Play hogy nem kompatibilis, minden más működik szépen amiket próbáltam - kb. 50 app/játék
Aksiidőre teljesen reális amit a gyártó állít, amit tapasztaltam, hogy sok játék és netezés megy rajta vegyesen, és jópár órát bírja, használattól függően legalább 6-7-8, kikapcsolt képernyő esetén (pl. zenehallgatás) még sokkal több órát.
Készenléti fogyasztása nagyon kevés a tapasztalatom szerint, bőven van hogy ahány százalékkal elmegy aludni, annyit mutat felébresztés után, akár jópár órával később is, hála az automatikusan kikapcsoló és visszakapcsoló wifi-nek is. Persze ez utóbbi az alapbeállítás, át lehet állítani. -
hamikike
tag
Üdv mindenkinek aki ide fog járni!
Én eddig minimálisan tapasztaltam, de meg is volt az oka, pl. olyan tabmagazint akartam telepíteni amit concorde-ra szántak, vagy pl akartam telepíteni a GoogleEarth apk-t, nem engedte (a play-ről). Igaz letöltöttem máshonnan és úgy települt.
Kisebb, egyszerübb játékok simán, mivel nem vagyok játékmániás, komolyabbat nem is próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- VR topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged