Hirdetés
Aktív témák
-
klepto
addikt
Sajnos nem :(
A PQI ott van, ahol lakom, és a NoName kategóriába van sorolva és br. 38k lenne, az Infineont pedig Giannitól tudnám beszerezni 16900/db+pk áron, vagyis 2db ram esetében pk-val együtt kb. 35k áron. Más ami lenne Dunában, az olyan 45k-tól indulna/pár (pl. TakeM), Gianni pedig nem tud mást szerezni csak Samsungot, és Infineont :U -
klepto
addikt
Most választás elé vagyok állítva: közel egy áron tudnék venni PQI, Infineon, és Samsung ramot. Melyiket vegyem inkább a három közül? Melyik a legjobb, leggyorsabb, legmegbízhatóbb, és a legtöbb lapban gond nélkül elfutkorászó :F
-
klepto
addikt
Konkrétan mit jelent az élettartam garancia :F
Amíg én élek, addig garis, vagy amig a ram ''él'' vagyis meg nem hibásodik addig garis, vagy van ezeknek egy órajel ciklusuk, ami ha lejár, megdöglik a ram, és ezen ciklus végéig tart a gari?
Tényleg mit takar jogilag az élettartam garancia?
Miért látok különböző boltokban olyat, hogy 2 év, 3 év garival árulják a PQI kat?
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
Na ha már itt van ez a totyik, akkor itt kérdeznék, mert a totyiknyitó már nem foglalkozik vele :U
Olcsón jót: Samsung, vagy PQI :F
A mostani Samsungom nagyon sz@r, szívem szerint nem vennék még 1x samsung ramot :( Ami rossz benne, hogy az időzítése 3.0-2-2-5C, és nem igazán tudja kifutni vele magát egyik lapom sem :O
A PQI a többi topicból is kiderült, hogy 2.5-ös időzítésűek, ha jól tévedek valaki azt írta az 512/400-as PQI ramra, hogy annak az időzítése: 2.5-3-3-7C.
A két időzítés közül melyik a szerencsésebb? Nem akarom más márkával összetenni, két külön gépbe menne! Valaki azt mondta, hogy érdemes fontolóra venni a PQI ramokat, mert újabban nagyon jók, viszont én eddig nem is tudtam a létezéséről :(
Szóval ha olcsó és jó ram kell, akkor a NoName, a Samsung, vagy a PQI legyen :F Ezek mindegyike br. 20K környékén mozog, de most nincs 30K-m 1db ramra, hogy márkásabbat vegyek :U Esetleg 1-2K-val többért mondhattok sokkal jobb ramot, de drágábban nem.
Még 1x leírom (hogy ne legyen félreértés ;] ): 512/400, vagy 512/433-as ramot akarok venni, :P csak nem tudom, hogy milyent :(((
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest