Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
wartburg1111
újonc
Sziasztok!
Van egy ezeréves, de tökéletesen működő Popcorn Hour C-200 mediaboxom.
Most rájöttem, szükségem lenne egy andoidos file browser távirányító appra, zenehallgatáshoz, h ne kelljen átrohangálni a másik szobába a mediaboxhoz egy-egy szám kiválasztásához és elindításához. (a mediabox erősítőre/hangszóróra van kötve, tehát nem androidon szeretném magát a zenét lejátszani).
A Google Play-en én ezt az appot találtam: https://play.google.com/store/search?q=popcorn+hour+remote&c=apps&hl=en
A távirányító funkció maga működik, de a file browser nem, vagyis csak a mediabox melletti TV-n látom magát a fájlokat.
Az app leírása szerint a browserhez telepítenem kellene egy Ilink applikációt + egy PloNK.csi applikációt is. Előbbit sehol sem találom, utóbbit a leírás szerint megpróbáltam telepíteni az NMT Community Installer keretrendszerrel, sikertelenül.
Nem ragaszkodom ehhez az andoidos apphoz, havalakinek van erre működő megoldása, nagyon örülnék neki.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest