Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
.:Richie:.
tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Kösz, a gyors választ, meg a helyeket is. Ja a bet&win-en is csak 1-1freeroll volt naponta, csak azthittem máshol tömegével vannak ilyenek naponta.
Tévedtem...
Asszem azt az absolute-ot le is kapom gyorsba.
Ja, én is játszanék valós pénzzel, de se fizetésem, se bankkártyám. Szóval nekem maradnak a freerollok. Ha esetleg nyerek eggyet, akkor már lenne 50$-im, azzal már el lehetne kezdeni vmit, a realmoney-s részlegen is.
Kösz még1x, na megyek töltöm és ki is próbálom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Az a baj, hogy nagy díjazású freeroll-ok nem igazán vannak, v. ha igen, akkor azokat spec. nevezési feltételekhez kötik (pl.: x lejátszott raked hand, vip status).
Az absolute pokeren naponta több 50 dolláros freeroll van (ez se nagy szám, de van köztük ölyan is, ahol lehet $1-ért rebuyolni és addonolni, ott a prize pool már sokszor átlépi a 100 dollárt is).
A titan pokeren van $100 Freeroll és ugyanez beginerseknek is, mindkettőből napi 1 db.
A partypokeren van $500 összdíjazású freeroll a playmoney szekcióban (ha nem fizettél be, csak erre tudsz regisztrálni), sajnos elég későn az egyik hajnal 2-kor a másik fél ötkor. Itt csak az első 10 kap pénzt, és kb. 16000 induló szokott lenni.
Ezt a hármat tudtam így hirtelen, de ha felnézel az onlinepokerhu.com-ra, ott biztos találsz többet is. Igazából szerintem érdemesebb vmi. lóvét feltolni és cash gamezni, vagy fizetős tournamenteken indulni, én is ezt tervezem, a cash game-be már bele is buktam, mert nem volt elég nagy bankroll-om, és úgy elég nehéz pár beülőnyi bad beat-et átvészelni. -
tag
válasz
adalbert1
üzenetére
adalbert1: Tudsz nekem ajánlani olyan pokert (mert az uj bet&win nem bejövös), ahol play money-val lehet nyerni igazi dolcsikat bajnokságokon? Lehetőleg sok bajnokság legyen, mert a bet&win-en kevés volt a pokerstarson meg nincs ilyen.

Ja, és ha még linket is tudnál adni azt külön megköszönném.
Ez a kérés másra is vonatkozik.
Aki tud vmit irjon... -
adalbert1
veterán
Nyomtam egy kis 7stud-ot. 2000-ből 160.-ik, nem is rossz, ahoz képest, hogy kb. 5.-jére játszok ilyet.

-
adalbert1
veterán
Lehet hogy fel kellene utalnom vhova. hogy fizetős tornákon játszak, mert így elkerülhetném, hogy mindig kiejtsen vmi. full láma, azért mert mákja van... Most is 108.-ik lettem 16000-ből, de sajnos szintén csak az első 10 fizet.

Nem tud vki. vmi olyan siteot, ahol nagyon sok tour van? Mármint olyan értelemben, hogy a nevezési díj is egy elég széles skálán helyezkedik el és, viszonylag sok is indul egy nap.
Vhogy a tourok mostanában jobban fekszenek mint a cash game. -
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Nem játszok annyira jól, szerencse is kellett, mert hát ugye lap nélkül csak ritkán lehet nyerni.

Most jelenleg sehol, mert még tanulnom kell nekem is az önkontrollt, mivel nagyon el tud szállni az agyam 2-3 alkalom után amikor a sokkal esélyesebb lapom ellen behuzzák a nyerőt turnben v. riverben, és utánna már nincs megállás.
De a partyra akarok majd utalni, a nagy számok törvénye szerint valszeg. ott van a legtöbb gyengébb játékos is. Play money-ban meg nem lenne túl sok értelme játszanunk.
Én is az élő játékot szeretem legjobban, szinte megunhatatlan.
Most pénteken is voltunk játszani, 25/50 NL (persze forint) 2000 beülővel. Volt egy nagyon mákos gyerek, akinek szinte minden bejött, vagy 40-50 ezret nyert az este, úgy hogy 38 szintű lapokra emelt flop előtt 600-at v. 900-at.
(ami 12 v. 18 big blind ami azért nem kevés). És mindig lejött neki. Az már csak természetes volt, hogy a sorom ellen riverre lejött neki a full, ha valakinek királyos flush-e volt, neki ászos, és így tovább. Olyan 6 órán keresztül nyomtuk, és a srác a partyk 98%-ában elment riverig, és a party-k 90%-át meg is nyerte.Mondjuk ebben benne volt az is, hogy volt még rajta 2 mániákus preflop emelgető, aki ha már 1! figurás lapot meglátott, legalább ugynannyit emelt vissza, mint amennyiket a srác hívott! ( és nem AK-ra v. valami hasonlóra, hanem Q2-re meg A3-ra!).
Szóval ilyen lapömlést én is szeretnék már látni, úgy hogy ilyen idiótákkal leszek akkor is körülvéve. -
dirkam
tag
kapott az oldal egy új külsőt + néhány új funkció is elérhető.
nézzétek meg
[link] -
tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Huh, én mostanság hanyagoltam a pokert, mert az élőt csipázom.

Te jol játszhatsz, én nem próbálgatom mostanság a 2000seket mert csak az ideg áll belém, de a legjobb helyezésem is csak hatvan valamennyivolt. De aztán lehet hogy az 5ezres volt.
Inkább csak kisebb létszámuakan indulok, mert azok nem negyednapos bajnokságok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy idő után, besokallok és vmi szarra all-innt mondok, csak legyen már vége...
De az élő vhogy unhatatlan pénzbe játszva.
Egyszer szivesen nyomnék veled eggyet adalbert1, hogy kipróbálhassam magam. Te melyikeken nyomod?
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
Végre!!!
Tegnap már nagyon felidegelt, hogy a partyn 15500 induló közül kiestem 178-ként, de ma végre sikerült megnyernem az absolute-on a 2000 indulós freerollt!!!
Igaz hogy csak $28.60, de ez volt az első tornagyőzelmem, és nagyon feldobott!!! Eddig élőben is csak a második helyet sikerült megcsípnem, de az se volt sok (valami 18000 párszáz)... Viszont nagyon jó érzés 2000 induló közül az elsőnek lenni, úgy hogy a heads upot úgy kezdtük, hogy nekem volt kb. 700e zsetonom, az ellenfélnek meg kb. 1.8 millió. 
Azért mázli is kellett hozzá, a final table-ön a legkisebb stack-kel kezdtem, és két jó kassza után már sikerült chip leader-nek lenni!
Nagyon jó! -
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
A stack a zsetonmennyiséget jelenti, a short stack pedig egyszerűen fordítva azt, hogy sokkal kevesebb zsetonod van, mint az átlag, vagy mint a többiek nagyrészének az asztalnál.
Suit= két egyforma színű lap, pl.: 2 pikk
Offsuit= a suitnak az ellentetje, pl.: egy pikk, egy káró
Coinflip= pénzfeldobás, azok az esetek, mikor mindkét félnek kb. 50 %-a van nyerni, mondjuk 66 AKsuited ellen preflop allinnél.
Ha érdekel, itt szinte mindet megtalálod :[link]
Ez is furcsa, amit te írtál, de ez se elképzelhetetlen. Freeroll-on én is beszoktam menni néha nagyon okádék lapokra is, ha már jobban állok, ha lejön egy drill v. full, akkor nagyon nagy kasza, mert senki nem hiszi, hogy 72offal bentmaradt valaki.
-
tag
válasz
adalbert1
üzenetére
lol, ez kemény szopacs. Mindig történnek furcsaságok.
de, mi az a ''short-stack'', ''offsuit'', ''suit'', ''coinflip''?
Nekem meg az volt, hogy kaptam egy j4-et, dobom.------->feljött még 2db 4! (drill)
Köv kör kapok j3, tartom, emelem, meg minden, és jött még 2db 3! (drill)---->nyertem
Köv kör, meginn kapok egy jumbot, most már csak egy 2essel, mondom ekkora akasztás után semmi nemjön, szóval dobom. és megint jöttek a 2esek. Azthittem behalok.
3*egymás után drillem lett volna, majdnem ugyanolyan lapokkal. Ebből sajna csak egyszer, taroltam, de akkor viszont nagyot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adalbert1
veterán
Még jó hogy csak freerollon történt, cash gambe máshogy játszottam volna meg, de akkor idegrohamot is kaptam volna, ha ezek lejönnek.
1500 chippel indultunk, már rögtön a második körben egy kk-val felmentem 4800-ig, utánna pár eseménytelen kör, de már 7000 felett vagyok.
Ekkor egy short-stack bemondja az all-int A4suited-ra, én is all in-t mondok egy qq-ra, és egy gyerek akinek nálam kb. 1200-zal kevesebb chipja van megadja AJ offsuitra. Már a callja is vitatható, hiszen ha jobban belegondol legalább valamelyikőnket magas párra kellett tennie, és akkor ez már nem is igazán coinflip kategória... Na mindegy.
Az A4 suitednek riverre flush-e lett (ezt még nem is bántam volna), az AJ off-nak pedig sora 678910-zel.
Pár kör múlva már én is erősen short-stack voltam, végre kapok egy TT-t, rögtön all- in, megint az AJ-s gyerek megadja, most A7 off-ra, és persze sora lesz 5689-el.
Hogy lehet ilyen hülye, hogy erre elfogadja, és hogy lehet olyan mázlija, hogy még le is jön neki? -
tag
Korda Gyuribáá rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

-
dirkam
tag
válasz
üzenetére
éppen azért kell jönni, hogy minél többen legyünk

most indult az oldal nem rég, majd reméljük beindul. -
tag
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Ebben az utolsó bekezdésben van igazság...
Pl.: Nut lapod van már flopra (mondjuk a párodra jön egy póker
, a flop rainbow, így még straight vagy royal flushtól se kell tartani, magasabb lap nem nagyon van lent), első pozícióban vagy... Ilyenkor egyértelmű, hogy végig check, vagy ha hívnak csak megadni, turnnél vagy rivernél pedig egy jó check-raise...
Szerintem erre ráérezhet pl.: egy gyenge vagy közepes játékos is, hogy így több pénzt tud kihozni belőlle, mintha már az elején elijesztené a többiekekt egy nagy hívással a pottól... -
tag
Nem mondtam, hogy jobb vagyok mint Te!! Csak azt mondtam, hogy küzdjünk meg pokerben.
Miért mondják? Mert ők irják azokat a könyveket, azért mondják. A tapasztalatot aláirom, de a matematika az alapból adja magát szerintem. Ehhez nem kell jo játékosnak lenned, hogy tudd.
De te csak olvasd azokat a könyveket, hátha. Csak olyanokat irnak le amire az ember ha jó gamer, ugyis rájön. És ha nem jó gamer, akkor könyvekkel se jön rá.
Szerintem...
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem Boss-om van, Bet365-öm, Poke.com-om, meg America's Cardroom-om. De nyugi, látatlanban elhiszem, hogy jobb pókerjátékos vagy nálam. Csak akkor azt mondd meg, hogy az összes nagy játékos (nem én, hanem akik rendszeresen nyerik a nagy vegasi versenyeket, meg a WOSP-t) miért mondják azt, hogy ha jó játékos akarsz lenni olvass könyveket, tanulj, és ne a megérzéseid vezessenek, hanem a tapasztalat meg a matematika?
-
tag
Nem bántottál, meg, de ellenben kedvet adtál a pokerben való kizhiváshoz...
Ha gondolod megküzdhetünk, (free-n) és akkor kiderül valójában ki is tartja el, a többi gamert.
A válaszodbol, úgy tünik mint ha te azthinnéd, hogy csak a szerencsére épitek. Ezt nemtom, hogy szürted le...
A könyvekről meg annyit, hogy szerintem sz@rt, se érnek, mert a frankot azt csak az asztalnál tudhatod és megint csak sok mulhat a megérzéseken.
A pokert nem lehet általánositani...
ui: nekem csak bet&winem és starspokerem van... válassz!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adalbert1
veterán
Igazad van, mondjuk már elég fáradt és dekoncentrált voltam akkor.

A2-vel meg pont az a rossz, hogyha tegyük fel megvan a 345, akkor még mindig verhet egy 67, aki mivel nem volt hívás bejött...
Amúgy K-val már nagyon sokszor nyertem flush-sel... Különösen akkor nyugtató érzés, ha kint van az A is, és nincs straigthflush veszély... -
Notes
senior tag
válasz
üzenetére
Ne haragudj, nem szeretnélek megbántani, nem tudom milyan kapcsolatban vagy a pókerrel, de pont az ilyen hozzáállású játékosok mint Te, tartják el azokat akik keresnek a pókeren.
Valóban, a pókerben szerepe van a szerencsének, nem is kevés. De a ''sose tudni'' nagyon gyenge hozzáállás a pókerhez. Nem véletlenül van könyvtárnyi irodalma, és nem véletlenül rendeznek belőle világbajnokságot. Ellenben mondjuk a kő-papír-olló -val... Abban tényleg nem rajtad múlik.
-
adalbert1
veterán
Most estem ki sikeresen a Party Poker 500$-os freeroljáról, a 14000 induló közül 181.-ként, ráadásul óriási hibával...
Bementem egy káró K2-re, erre a flop: káróA, káró10, valami. A chipleader az asztalnál all-int mondott egy A5-tel, túl nagy volt a kisértés és elfogadtam. Turn: A, river 5. Tehát ha a river mondjuk káró 5 lett volna, akkor is kiszoptam volna a full-ja ellen.
Hülye voltam, majd máskor jobban tolom.
-
adalbert1
veterán
-
LJoE
senior tag
valós adatokkal regisztráltok a honlapokon
név cím telszám stb?
valaki múltkor parázott az iwiw-en, én egy ilyen honlaptól inkább tartok... -
adalbert1
veterán
Az absolute-on 4. v 5-ik lettem, 4.50$.

Viszont a sportingen 71.-ként estem ki úgy, hogy az első 70 kap pénzt.
-
Oly
őstag
Hi!
Én is nagy Freerollos vagyok!
Ha időm engedi jáccok!
Absolute, Betfred, Canbet...
Jó kis időtöltés!
Szerintem jobb, mint a CoD2... -
tag
válasz
adalbert1
üzenetére
lol Ma nem volt kedvem játszani és hihetetlen rossz lapokra all-in eztem és egyszerűen mindig nyertem.
Ez is megtörtént ma velem, mint veled csak forditva. szitu: gyereknél két ász(mint nálad), nálam egy 6 A. All in. Mondom ezt itt buktam... Erre ua flopra bead 2db 6ost, őmeg mehetett ''haza''. És ez csak egy volt a sok közül... (Pokerstars) (2.lettem)
Ja amugy azért is ajánlanám mkinek a pokerstars-t mert nem csak ''tournament'' ek vannak, hanem ''sit&go''! Lényegében ua, csak ezek gyorsabbak és vannak kisseb létszámuak is. (pl 10, 45, 250, 2000fős) és ezekre max egy percet kell várni, míg a bajnokságok egy adott időpontba indulnak. -
tag
Hali, mki. Először is egy kiba**tt nagy UP a topicnak. (Most fedeztem fel)
Én már kb másfél éve pokerezek, de online-ban teljessen más mint élőben. Itt a pcyhikai előnyt nemigen lehet kamatoztatni. Amugy sok a madár, szóval aki ért hozzá egy keveset, az nagyokat foszthat.
Én személyszerint két online helyen játszom: Betandwin és a Pokerstars.
(A hivatalos oldalról letölthetőek.) -
adalbert1
veterán
A sportingon 45-ik ként estem ki a 20000$ qualifier freeroll-ról, úgy hogy az első 10 jut tovább...

Viszont absolute-on jelenleg 27-ik vagyok a 2000-ből bentmaradt 125 ember között.
-
adalbert1
veterán
Egy up a topicnak!
Szokott még valaki játszani?
Ugyan már kb. egy éve texas-ozok, de az online játékkal még csak most ismerkedek...
Lenyomtam egy 15 freerolt, sajnos a legjobb helyezés 91.-ik volt csak a 2000-ből, így cash-t nem kaptam.
A sporting-ra is utaltam 3.500-at, ami fogadásból felment 5000-re, utánna ma felvittem 10-11 ezerre, utánna meg kellett volna állni, mert egyből full tilt lettem és elszált az agyam, szépen be is ment az összeg a saját elrontott lépéseim miatt...
De jövő héten újra megpróbálom, addig meg mégtöbb freeroll... -
concret_hp
addikt
most lettem 3. a poker.com 100$ freerollon. 10$

-
concret_hp
addikt
senki nem pókerezik?
-
concret_hp
addikt
én mostanában kezdtem online pokerezni, sportingbeten 0.05/0.10es asztalokon.
kb. 14 dollár pluszban vagyok.
poker.comon az 1000indulósfreerollon egyszer voltam már 49. ma meg 79, de leszakadtam és ezzel elment kb 3000 zsetonom amikor 5500 volt és kb. 100an voltunk még bent... -
D4v3
őstag
Ha jól tudom, akkor kell legalább egyszer befizetni a terembe, hogy indulhass ilyeneken
-
A partyPoker oldalon próbálta már valaki, a tournament alatt a freeroll gamet?
Valaki mondjon már erről pár szót... hogy megy ez, mert én néztem de nem sikerült beszállnom...
Le van írva a dátom és idő, mikor kezdődik, de nem siekrült beszállnom
Vagy ehhez előbb kell valami teljesítményt felmutatni, részt lehessen venni benne? -
ActionMan
tag
Én sem vagyok nagy gamer, sőt, teljesen kezdő vagyok.
Ezért is próbálom majd kihasználni a termek bonusait amennyire tudom.
A legkisebb kockázatnak egyelőre a Pacific Poker tűník. Felveszem a bonus-t és kiveszem a saját pénzem.
A max. bonus 100 dolcsi, ami szerintem a kis asztalokhoz és az alapok elsajátításához remek kezdőtőke.
Egyébként ahogy olvastam, a PartyPoker a legnagyobb netes terem. -
ActionMan
tag
Szívesem, de azért ne vidd túlzásba!

Amúgy annak, aki kockázatmentesen szeretne kicsit belekóstolni a valós pókerbe, a freeroll versenyeken kívül még tudom ajánlani az olyan lehetőségeket, ahol valamilyen kezdő bonust adnak (tipikusan ''first deposit bonus'') és annak az összegéből lehet játszani.
Pl. tudtommal az egyik legjobb ilyen a Pacifc Pokernél van, ahol 25%-os a first deposit bonus, maximum 100$. Ez önmagában nem különleges, de itt a saját befizetésed azonnal ki is veheted és csak a terem által adott bonusból is játszhatsz. Szerintem figyelemre méltó.
Akinek van már dombornyomott bankkártyája, annak ez szinte nem is kerül semmibe (max. a bankja devizakonverziós jutaléka, ha közvetlenül forintszámláról utal).
Felnyomsz 400 dolcsit és megvan a 100 dollárnyi ingyenes játéklehetőség, amivel mikrolimites asztalokon egész sokáig ki lehet bírni szerintem. Plána ha megy a játék, mert akkor még növekedni is fog az összeg.
-
ActionMan
tag
Üdv!
Szinte az összes pókerteremben van lehetőség ''play money''-ra, azaz a teljesen ingyen játékra. Van ahol ''free play''-nek hívják.
Itt van néhány nagyobb terem (van amelyiken 60-70ezer játékost is találhatsz egyidőben):
PartyPoker
PokerStars
William Hill
Full Tilt Poker
Titan Poker
SportingBet magyar nyelvű oldalaEgyébként több száz terem létezik. Ezeket így hirtelen az ''onlinepokerhu.com'' top10-ből szedegettem ki.
A Texas Hold'em az, amikor mindenki kap 2 lapot, amit csak ő lát, majd 5 lap (3+1+1) kerül az asztalra, amiket mindenki felhasználhat, hogy minél erősebb 5 lapos kombinációt kapjon.
[ Módosította: Parci ]
-
A holdempokeren, vagy a pokermillionon lehet virtuális pénzel játszani?
Vagy csak éles megy?
Amúgy én is néztem, az ulti.hu-t és egész jó...
A Texas holdem = a 7 lapos pokerrel, amit a sport tv-én Korda faterék is közvetítenek? -
Kephamos
addikt
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
ulti.hu
Én most regisztráltam kb. egy órája és félóraányi játék után meg vagyok vele elégedve. A társaság egészen normálisnak tűnik, így elsőre. -
ActionMan
tag
válasz
ActionMan
üzenetére
Tegnap ótá már valamivel többet tudok.

A play money az az ingyenes játék, ''virtuális'' pénzzel. Komolytalan dolog, szinte semmi köze az igazi pókerhez, csak arra érdemes használni nagyon rövid ideig, hogy megismerjük, megszokjuk az adott terem szoftverét.
A freeroll az, amikor ingyen szállhatsz be valamilyen versenybe, amiben viszont valós pénzt is nyerhetsz. -
ActionMan
tag
Üdv Mindenkinek!
Aktivizáljuk kicsit ezt a remek kis topicot! :)
Én teljesen keződ pókeres vagyok. Néhány hete kezdtem el online játszani.
A Poker Million-el (pokermillion.com) játszom, egyelőre csak ezt ismerem.
Egy haverom mutatta meg, mást még nem próbáltam ki.Ki ismeri és mi róla a vélemény?
Annyit tudok, hogy estefelé 8000-9000 online játékos van rajta.
Rendszeresen indulnak különféle tournamentek és azt is hallottam, hogy a komolyabbakat még TV-ben is közvetítik (pl. Sport 1-en, ha jól emlékszem).
Ez alapján ez a hely elég komolynak tűník és bennem ez minden kételyt eloszlat afelől, hogy bármilyen visszaélés vagy csalás áldozata lehetek.Jöjjön minél több pókeres kolléga a topicba eszmét cserléni.
Speccy-t és D4v3-t külön várom!

Lenne is mindjárt néhány kérdésem.
Mi az a playmoney és mi az a freeroll?
Mit mutat meg egy asztalnál a flopnézés %-a, mit szűr le ebből egy pro?
Például a 100% a flopnézés az rossz?Előre is köszi!
[Szerkesztve]
[ Módosította: Parci ]
-
Matt-OPT
aktív tag
www.holdempoker.com-ot ajánlom!
-
e-biza
őstag
szoktatok még játszani? ki melyik teremnél szokott lenni? még mindig úgy gondoljátok csalnak?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
találtam még 1 magyarnyelvü pokeradatbázist mert az onlinepokeren nagyon eltunyultak. pokerlista.com[ Módosította: Parci ]
-
[pod]Diablo
őstag
Tud valaki egy olyan progit vagy valamijen oldalt ahol tudok ingyen pókerezni?
-
D4v3
őstag
''Egyébként tőlem nyugodtan ezekre a felvetésekre is rácáfolhatsz - ha tudsz -, de amikor ezeket leírtam, azért írtam le, hogy egy 18 éves kissrác ne erre a baromságra szórja el a pénzét, mert ezen csak bukni fog, nyerni nem.''
Két hete vettem ki 15.000-t, szal mínuszba nem leszek egy ideig
-
D4v3
őstag
Izgalmas estén vagyok túl
Maradt sportingbeten 80centem és beültem vele a kaszinó részbe egy félkarúhoz. Második pörtgetésre le is jött vmi kis összeg, pontosabban 1$ 10cent, szal mentem is gyorsan egy 1dolcsis egy asztalos versenyre, amit végül sikerült megnyernem. Nem is akármivel: Bővebben: link
(káró 5ösöm volt, csak későn kaptam észbe és már levette a lapokat)
[Szerkesztve] -
followme
aktív tag
Egyrészt igazat adok neked, mert tényleg más a playmoneys meg a realmoneys játék. Ha viszont elég sok pénzt összeszedsz mondjuk 100k és 50/100as terembe mész ott már azér nem mindenki nézi meg flopot hidd el. Másodsorban én a pókerről, mint hobbiról beszéltem. De amúgy nem haraxom

-
Grunya
aktív tag
Az Ultimate Bet-ről van valakinek infója? Tetszik a lap, meg a szoftver design-ja is, de nem sokat tudok a hátérről. A pokeronline-on sem mondanak sokat róla.
-
Speccy
aktív tag
Már ne is haragudj, de minek beszélsz olyanról, amiról fogalmad sincs?

''Gyakorolni inkább playmoney-s asztaloknál érdemes,''
Igen.. képzelem mennyire komoly lehet ott a játék. Valószínűleg 100% a flopnézés, mindenki indul még 27 offsuitra is. Ez aztán a jó gyakorlás.
''mert aki befizet az alapba nem amatőr''
A kettőnek között nem látom az összefüggést. Szubjektív a dolog, hogy ki kit tekint amatőrnek. Végülis lehet olyanra is mondani, hogy nem amatőr, aki tegnap még azt sem tudta, hogy melyik nagyobb, az ász vagy a király. Ez utóbbi persze ritka, de néhány ''csodás'' amerikai elég furcsán játszik.. nem baj, ez már az ő bajuk
''Viszont ninsc annál szebb amikor eljátszod az amatőrt és hopp egyszercsak rájönnek hogy nem is vagy olyan amatőr''
Aztán megnézném azt az amatőrt, hogy 1-3-6 hónap múlva mennyit kellett újra és újra befizetnie.
''Vannak Magyarországon pókerversenyek? Mármint nem netes hanem igazi asztalnál. Mert pl egy ilyenben benne lennék.''
Vannak. Pl : Tropicana Casinoban Hold'em 2K/4K fix limit. -
D4v3
őstag
up!!!
Játszik valaki ph!-ról? Én sportingbet-en fordulok elő néha, bár most kivettem az eddigi nyereményemet (15k), a maradék meg elfogyott, szal utalni kéne újra. -
D4v3
őstag
sportingbet.com
Itt minden pénteken este van MAGYAR freeroll, de ezen kívül is mennek ingyenes versenyek. -
followme
aktív tag
Melyik játékkliens a legjobb szerintetek freeroll versenyekhez? Szívesen kipróbálnám magam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
followme
aktív tag
Hi!
Én játszok pókert neten de nem igazi pénzben. Gyakorolni inkább playmoney-s asztaloknál érdemes, mert aki befizet az alapba nem amatőr. Ez a gondolkodási idős meg mennyit rakunk rá téma pedig épp a póker egyik fontos összetevője szerintem. Ezért veszélyesek néha a kezdők
Viszont ninsc annál szebb amikor eljátszod az amatőrt és hopp egyszercsak rájönnek hogy nem is vagy olyan amatőr 
Vannak Magyarországon pókerversenyek? Mármint nem netes hanem igazi asztalnál. Mert pl egy ilyenben benne lennék. -
D4v3
őstag
up!
Sikerült így 17évesen is befizetni egy pókerterembe (sportingbet) banki átutalással
2500Ft-ot küldtem és így 1 hét múlva 13dolcsin vagyok
, de azért jó tanulópénz lesz ez, sokat változott a játékom az első parti óta -
Speccy
aktív tag
Az jó, ha az ember olyan munkát tud csinálni, amit szeret, és ha ez még jól is jövedelmez.. nálam erre annyi (volt?) az esély, mint egy royal flushre

Nem, én csak egy szimpla pókeres vagyok, nem is állnék kamera elé, nem vágyom nyilvánosságra.
Ebből még lehet valami, most egy 10-es asztal így nézne ki : 5 amcsi, 2 skandináv, 2 angol, 1 egyéb.. Persze attól nem kell félni, hogy az amcsiknak elfogy a pénzük, de nehezebb lesz a dolog, ha egyre több ''okos'' játékos lesz.
Las Vegas, kaszinó, blackjack, meg ilyen hülyeségek engem hidegen hagynak, én nem szállok be olyan játékba, ahol eleve tudom, hogy hosszabb távon biztos vesztő vagyok. Nekem sem szórakoztató, ha vesztek.
[Szerkesztve] -
Tifusz
tag
Az kétségtelen előny, hogy nem kell 8 órát gürizned. Én mondjuk szeretem a munkám, nem is érzem éppen ezért ''tehernek'', de biztos, hogy - egy szintig - hatékonyabb vagy pénzgyűjtésben sok embernél.
Valahol láttam egy riportot (kb. fél éve) ahol magyar fickókat kérdeztek ezzel kapcsolatban és ők is azt mondták, hogy az amerikaiakból élnek. Csak nem te voltál az egyik?
Ha most valami igazán demagóg marhaságot akarnék mondani, akkor ez egy remek lehetőség arra, hogy a 3. országbeli szegények, akiknek a pár dolláros fizetésén is spórolnak (pl. a Nike), némi plusz pénzhez jussanak, ráadásul azoktól, akik rajtuk szedik meg magukat. Kár, hogy náluk viszont nincs PC játszani.
Egyébként jártam Las Vegasban pár éve, eszméletlen, milyen pörgés van arra, főleg éjjel.Giccs az egész, de ahogy meg van csinálva, nem csoda, hogy mindenki begőzöl. Zseni volt, aki megálmodta.
A póker szerintem sem szerencsejáték, komoly koncentrációt igényel és valóban nem könnyű nyerő pozícióban lenni-ezt azért valószínűleg nálam jobban tudod. És persze szükségeltetik némi emberismeret is.
Egyébként pontosan ezért nem játszom pénzben: aki több órát játszik naponta, ha lassan is, de kiismeri az emberek reakcióit s olyan előnyre tesz szert ezáltal, amit alkalmi játékkal nem lehet behozni - aztán lehet értetlenkedni, hogy miért mindig Pistike nyer. Remélem érted, miért nem játszom pénzben: tuti buknék. Mivel veszteni nem szeretek, ezért inkább olyanba nem megyek bele, amiről előre tudom, hogy halálra van ítélve.
Ha nekem is lenne ennyi időm, akkor valószínűleg másképp döntenék, de nincs, így szépen maradok a fenekemen.
Csak az amerikaiak nem gondolják ezt végig, csak játszanak a, mint a bírkák. remélem érthető magyarázatot adtam.
[Szerkesztve] -
Speccy
aktív tag
Nem kell irigyelni, mindenesetre én örülök, hogy csak bonus huntinggal megvan egy átlag magyar fizetés (és ez csak a kisebbik része), és ehhez nem kell 8 órát gürcölnöm minden nap..
A fő bevételforrás az amcsik.. nagyrészüknek a póker szórakozás, mindenre indulnak.. én részese vagyok a szórakozásuknak, csak a pénzük egy része átvándorol hozzám! Persze ez egyáltalán nem olyan könnyű, dehát a póker nem is szerencsejáték..
Szerk : A magyarok meg hálistennek nem hülyék, igaz, nekünk nincs is nagyon elszórakozni való pénzünk.. de szerencsére egyre több magyar pókeres lesz.. talán egyszer egy honfitársunk is eljut egy WSOP fináléba..
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tifusz
tag
Ez ám a frappáns válasz, most jól megfogtál!

Ennyit időt nekem nem ér az egész, bár - ha rögtön ez jutott eszedbe - akkor neked gondolom rá kell szánni ezt az időt, hogy összejöjjön az a 10-15 sor.
A munkád(?) miatt meg nem nagyon irigyellek - volt már aki igen?-, most legalább értem, miért nyugtatsz meg mindenkit afelől, hogy az online póker a legklasszabb a világon, végül is a topicindító naiv gyerekekből élsz - mondjuk ez eddig is sejthető volt, de örülök, hogy így feltárulkoztál.
(Az már csak hab a tortán, hogy odaülsz a géped elé és már a munkahelyeden is vagy. Micsoda kiváltságok! Egész beleszédültem.
)
[Szerkesztve] -
Speccy
aktív tag
Kösz, hogy ennyit írtál nekem, becsülendő, mennyi idődbe telt, egy óra? Nos, tudom, számoda nehezen hihető, de nekem a póker a fő kereseti forrásom, így tényleg nem kell MENNEM dolgozni, azt meghagyom az olyanoknak,. mint Te! Elég, ha odaülök a számítógép elé, és már ott is vagyok a munkahelyemen
És bármely hihetetlen, de vállalom azt a ''nagy'' kockázatot, trükköt, amely galád módon arra irányulna, hogy engem ellehetlenítsenek, és megakadályozzák további jövedelemszerzésemet a pókerből.
Megyek is tovább vadászni a fishekre, hálistennek nekik sem elvi kérdés a pénzben való játszás! 
-
Tifusz
tag
Szellemi nagyságod előtt
mindig örömömre szolgál ilyen gyöngyszemeket olvsani.
Ha majd van egy kis időd, majd írd már meg kérlek, mikor írtam - vagy utaltam arra-, hogy pénzben játszom - egész meglepődtem a döbbeneteden. Ahogy elnéztem, neked nem erősséged a gondolkodás
. Te csak tapasztalati úton gyűjtöd az ismereteidet? (Pl. a tűről úgy látszik te csak akkor gondolod azt, hogy szúr, amíg ki nem próbálod. Nem rossz gyakorlat, csak kicsit lassan lehet így haladni.
)
Szerintem indulnod kéne pókerezni, ilyen éleslátással nagy jövő áll előtted, ki szerencsével már a jövő héten sem kell dolgozni menned - már persze ha dolgoztál életedben egy percet is. Érveid ugyan nem nagyon vannak, önbizalmad és arcod annál inkább.
Tényleg ne hagyd ki a tutit, érzek benned kellő erőt és elszántságot, hogy képes leszel kiemelkedni a balekok népes táborából. Azt hiszem Te kiválsztott vagy. Csak annyit kérek, havonta számolj majd be sikereidről - a kudarcot nem írom, mert veled nem fordulhat elő az ilyesmi -, hogy mindenki tanulhasson, bár szerintem inkább indíts egy topicot, ahol okíthatod a körülötted lévő sok-sok buta embert.Biztosan sokan fognak rád hallgatni, mondjuk 18 életévig bezárólag, átlag feletti IQ-val
-
B-L-A-C-K
titán
Én is benne lennék 1 ilyenbe!
-
Tifusz
tag
Pénzben elvből nem játszom.
Egyébként nem gondolom, hogy bárki el fogja mondani, mit miként csinál, mert aki ebből él - már pedig szerintem sokan vannak, akik a balekok pár dollárjából szép kis pénzeket szednek össze akár naponta is-, az nem fogja megosztani, mit kell a partnereken figyelni illetve hogyan lehet őket megvezetni játék közben.
Ötleteket lehet meríteni pl. a Pókerarcok című filmből...
A javaslatodat nem is értem.
Egy percig sem gondolom azt, hogy nincsenek tehetséges emberek s nem hiszem, hogy a gárda nagyobb része ilyen módszereket alkalmazna, csak felvetettem, hogy online játék esetén nagyon könnyű egyenlőtlen feltételeket teremteni s biztos dolgoztak már ki erre megfelelő technikákat.
De ennek sincs semmi jelentősége, mert aki játszani akar abban bívza, hogy őt úgysem verik át, úgyis játszani fog...
[Szerkesztve] -
Tifusz
tag
A véleményed többszörösen cáfolható:
- a ''csapat'' tagjai biztos, hogy nem csak egy azonosítóval játszanak (5-6 minimum)
- nem mindig azonos számban ülnek az asztalnál
- biztos, hogy nem mindig ''Janika'' fog nyerni
- téged is hagynak partikat vinni
Fentiek alapján nem tartom valószínűnek, hogy rájönnél a csalásra vagy egyáltalán felmerülne benned.
Egyébként tőlem nyugodtan ezekre a felvetésekre is rácáfolhatsz - ha tudsz -, de amikor ezeket leírtam, azért írtam le, hogy egy 18 éves kissrác ne erre a baromságra szórja el a pénzét, mert ezen csak bukni fog, nyerni nem. Persze nem mindenki csaló, a rutin megszerzése - ha egyáltalán meg tudja szerezni, mert ehhez azért IQ is kell - rengeteg pénzbe fog kerülni.
Persze mindenkinek mások a céljai...
[Szerkesztve] -
Speccy
aktív tag
''Mi a garancia arra, hogy a virtuális kártyaasztalnál ülők a valóságban nem egy szóbában ülnek egymás mellett? Magyarán azt hiszed, 5 ember ellen játszol, miközben valójában 1 csapat ellen?''
Ezt egyszer valóban el lehet játszani, de többször nem.. vagy nem lenne gyanús senkinek se, hogy mindig ugyanazaz 5 ember ül egy 6-os asztalnál?
Amúgy egyre többen vannak itthon, akik hivatásul választják a pókert, azaz a póker lesz a fő keresetük.
Tegnap indult valaki a sportingbet (csak magyaroknak) freerollon? -
Tifusz
tag

Az okfejtésed - miszerint pár centből jobban járnak, mint a bankkártya lehúzásából - nem igaz s semmi jelentősége annak, melyik országban üzemeltetik a szervert.
Nem a honlap üzemeltetője szivat meg majd téged, hanem az ott lévő
játékosok.
Egyrészt aki régóta ott játszik, simán leveszi, mikor van jó lapod - lehet látni, mikor mennyit teszel rá, milyen sebességgel, stb. (ezt már személyesen is tapasztaltam)
De nem is ez a legfőbb gond.
Mi a garancia arra, hogy a virtuális kártyaasztalnál ülők a valóságban nem egy szóbában ülnek egymás mellett? Magyarán azt hiszed, 5 ember ellen játszol, miközben valójában 1 csapat ellen?
És ez csak egy szimpla trükk, biztos vannak egyéb módszerek.
Ja igen, egy percig ne gondold azt, hogy majd egy-egy mentet 5-10 centből megúszol.
Ezek tényleg csak megjegyzések, tőlem azt csinálsz, amit akarsz, csak némi óvatosságra akartalak inteni, aztán vagy megfogadod, vagy fizetsz.
Ha már ennyire érdekel a dolog, próbálj először ingyen gyakorolni - pl. www.ulti.hu - s ha már megy, akkor merészkedj a fizetős helyekre.
[Szerkesztve] -
D4v3
őstag
Nem csapnak be. Nagyon sokan játszanak, főleg az USA-ból, de itthon is van néhány játékos. Sztem egy ilyen online poker terem 1 óra alatt többet keres a partikból lejövő pár százalék haszonból, mint egy bankkártya lehúzásából.
Én még nem vagyok 18, szal nem lehet ilyen kártyám, de ha összejön, akkor apáméval játszok, persze kis tétetkben (5-10cent) -
Xelo
addikt
háát.. szerintem pénzért nem érdemes... becsaphatnak meg mittomén... én inkább nem tenném!
-
D4v3
őstag
reggeli up
-
D4v3
őstag
up
-
D4v3
őstag
up
-
D4v3
őstag
Egyébként van olyan, aki neten pókerezik? (pénzesre gondolok itt)
-
ricsi212
tag
Itt nézz szét: Bővebben: link

-
D4v3
őstag
Hi!
Valahol olvastam, hogy egy srác neten szokott pokerezni. Én is kedvete kaptam hozzá és szeretném kérdezni hogy tudtok-e vmi forgalmasabb helyett, ahol el lehet játszogatni?
poker rulz!
Aktív témák
Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tévedtem...

Aki tud vmit irjon...

(ami 12 v. 18 big blind ami azért nem kevés). És mindig lejött neki. Az már csak természetes volt, hogy a sorom ellen riverre lejött neki a full, ha valakinek királyos flush-e volt, neki ászos, és így tovább. Olyan 6 órán keresztül nyomtuk, és a srác a partyk 98%-ában elment riverig, és a party-k 90%-át meg is nyerte.Mondjuk ebben benne volt az is, hogy volt még rajta 2 mániákus preflop emelgető, aki ha már 1! figurás lapot meglátott, legalább ugynannyit emelt vissza, mint amennyiket a srác hívott! ( és nem AK-ra v. valami hasonlóra, hanem Q2-re meg A3-ra!).