Hirdetés

Aktív témák

• Tifusz

tag

válasz Speccy #14 üzenetére

Szellemi nagyságod előtt :R mindig örömömre szolgál ilyen gyöngyszemeket olvsani.

Ha majd van egy kis időd, majd írd már meg kérlek, mikor írtam - vagy utaltam arra-, hogy pénzben játszom - egész meglepődtem a döbbeneteden. Ahogy elnéztem, neked nem erősséged a gondolkodás :DD. Te csak tapasztalati úton gyűjtöd az ismereteidet? (Pl. a tűről úgy látszik te csak akkor gondolod azt, hogy szúr, amíg ki nem próbálod. Nem rossz gyakorlat, csak kicsit lassan lehet így haladni.:) )

Szerintem indulnod kéne pókerezni, ilyen éleslátással nagy jövő áll előtted, ki szerencsével már a jövő héten sem kell dolgozni menned - már persze ha dolgoztál életedben egy percet is. Érveid ugyan nem nagyon vannak, önbizalmad és arcod annál inkább.

Tényleg ne hagyd ki a tutit, érzek benned kellő erőt és elszántságot, hogy képes leszel kiemelkedni a balekok népes táborából. Azt hiszem Te kiválsztott vagy. Csak annyit kérek, havonta számolj majd be sikereidről - a kudarcot nem írom, mert veled nem fordulhat elő az ilyesmi -, hogy mindenki tanulhasson, bár szerintem inkább indíts egy topicot, ahol okíthatod a körülötted lévő sok-sok buta embert.Biztosan sokan fognak rád hallgatni, mondjuk 18 életévig bezárólag, átlag feletti IQ-val :)

Aktív témák