Hirdetés

Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz .:Richie:. #92 üzenetére

Nem játszok annyira jól, szerencse is kellett, mert hát ugye lap nélkül csak ritkán lehet nyerni. :)

Most jelenleg sehol, mert még tanulnom kell nekem is az önkontrollt, mivel nagyon el tud szállni az agyam 2-3 alkalom után amikor a sokkal esélyesebb lapom ellen behuzzák a nyerőt turnben v. riverben, és utánna már nincs megállás. :(
    De a partyra akarok majd utalni, a nagy számok törvénye szerint valszeg. ott van a legtöbb gyengébb játékos is. Play money-ban meg nem lenne túl sok értelme játszanunk. :D

Én is az élő játékot szeretem legjobban, szinte megunhatatlan.
    Most pénteken is voltunk játszani, 25/50 NL (persze forint) 2000 beülővel. Volt egy nagyon mákos gyerek, akinek szinte minden bejött, vagy 40-50 ezret nyert az este, úgy hogy 38 szintű lapokra emelt flop előtt 600-at v. 900-at. :Y (ami 12 v. 18 big blind ami azért nem kevés). És mindig lejött neki. Az már csak természetes volt, hogy a sorom ellen riverre lejött neki a full, ha valakinek királyos flush-e volt, neki ászos, és így tovább. Olyan 6 órán keresztül nyomtuk, és a srác a partyk 98%-ában elment riverig, és a party-k 90%-át meg is nyerte.Mondjuk ebben benne volt az is, hogy volt még rajta 2 mániákus preflop emelgető, aki ha már 1! figurás lapot meglátott, legalább ugynannyit emelt vissza, mint amennyiket a srác hívott! ( és nem AK-ra v. valami hasonlóra, hanem Q2-re meg A3-ra!).

Szóval ilyen lapömlést én is szeretnék már látni, úgy hogy ilyen idiótákkal leszek akkor is körülvéve.

Aktív témák