Aktív témák

• Tifusz

tag

válasz Speccy #19 üzenetére

Az kétségtelen előny, hogy nem kell 8 órát gürizned. Én mondjuk szeretem a munkám, nem is érzem éppen ezért ''tehernek'', de biztos, hogy - egy szintig - hatékonyabb vagy pénzgyűjtésben sok embernél.

Valahol láttam egy riportot (kb. fél éve) ahol magyar fickókat kérdeztek ezzel kapcsolatban és ők is azt mondták, hogy az amerikaiakból élnek. Csak nem te voltál az egyik? :DDD

Ha most valami igazán demagóg marhaságot akarnék mondani, akkor ez egy remek lehetőség arra, hogy a 3. országbeli szegények, akiknek a pár dolláros fizetésén is spórolnak (pl. a Nike), némi plusz pénzhez jussanak, ráadásul azoktól, akik rajtuk szedik meg magukat. Kár, hogy náluk viszont nincs PC játszani. :)

Egyébként jártam Las Vegasban pár éve, eszméletlen, milyen pörgés van arra, főleg éjjel.Giccs az egész, de ahogy meg van csinálva, nem csoda, hogy mindenki begőzöl. Zseni volt, aki megálmodta. :C

A póker szerintem sem szerencsejáték, komoly koncentrációt igényel és valóban nem könnyű nyerő pozícióban lenni-ezt azért valószínűleg nálam jobban tudod. És persze szükségeltetik némi emberismeret is.

Egyébként pontosan ezért nem játszom pénzben: aki több órát játszik naponta, ha lassan is, de kiismeri az emberek reakcióit s olyan előnyre tesz szert ezáltal, amit alkalmi játékkal nem lehet behozni - aztán lehet értetlenkedni, hogy miért mindig Pistike nyer. Remélem érted, miért nem játszom pénzben: tuti buknék. Mivel veszteni nem szeretek, ezért inkább olyanba nem megyek bele, amiről előre tudom, hogy halálra van ítélve. :) Ha nekem is lenne ennyi időm, akkor valószínűleg másképp döntenék, de nincs, így szépen maradok a fenekemen.
    Csak az amerikaiak nem gondolják ezt végig, csak játszanak a, mint a bírkák. remélem érthető magyarázatot adtam.

[Szerkesztve]

Aktív témák