- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
Aktív témák
-
Tifusz
tag
Az kétségtelen előny, hogy nem kell 8 órát gürizned. Én mondjuk szeretem a munkám, nem is érzem éppen ezért ''tehernek'', de biztos, hogy - egy szintig - hatékonyabb vagy pénzgyűjtésben sok embernél.
Valahol láttam egy riportot (kb. fél éve) ahol magyar fickókat kérdeztek ezzel kapcsolatban és ők is azt mondták, hogy az amerikaiakból élnek. Csak nem te voltál az egyik?
Ha most valami igazán demagóg marhaságot akarnék mondani, akkor ez egy remek lehetőség arra, hogy a 3. országbeli szegények, akiknek a pár dolláros fizetésén is spórolnak (pl. a Nike), némi plusz pénzhez jussanak, ráadásul azoktól, akik rajtuk szedik meg magukat. Kár, hogy náluk viszont nincs PC játszani.
Egyébként jártam Las Vegasban pár éve, eszméletlen, milyen pörgés van arra, főleg éjjel.Giccs az egész, de ahogy meg van csinálva, nem csoda, hogy mindenki begőzöl. Zseni volt, aki megálmodta.
A póker szerintem sem szerencsejáték, komoly koncentrációt igényel és valóban nem könnyű nyerő pozícióban lenni-ezt azért valószínűleg nálam jobban tudod. És persze szükségeltetik némi emberismeret is.
Egyébként pontosan ezért nem játszom pénzben: aki több órát játszik naponta, ha lassan is, de kiismeri az emberek reakcióit s olyan előnyre tesz szert ezáltal, amit alkalmi játékkal nem lehet behozni - aztán lehet értetlenkedni, hogy miért mindig Pistike nyer. Remélem érted, miért nem játszom pénzben: tuti buknék. Mivel veszteni nem szeretek, ezért inkább olyanba nem megyek bele, amiről előre tudom, hogy halálra van ítélve.
Ha nekem is lenne ennyi időm, akkor valószínűleg másképp döntenék, de nincs, így szépen maradok a fenekemen.
Csak az amerikaiak nem gondolják ezt végig, csak játszanak a, mint a bírkák. remélem érthető magyarázatot adtam.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Windows 11
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) 3K OLED RTX 4060 GARANCIÁS ÚJSZERŰ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest