- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
.:Richie:.
üzenetére
Az a baj, hogy nagy díjazású freeroll-ok nem igazán vannak, v. ha igen, akkor azokat spec. nevezési feltételekhez kötik (pl.: x lejátszott raked hand, vip status).
Az absolute pokeren naponta több 50 dolláros freeroll van (ez se nagy szám, de van köztük ölyan is, ahol lehet $1-ért rebuyolni és addonolni, ott a prize pool már sokszor átlépi a 100 dollárt is).
A titan pokeren van $100 Freeroll és ugyanez beginerseknek is, mindkettőből napi 1 db.
A partypokeren van $500 összdíjazású freeroll a playmoney szekcióban (ha nem fizettél be, csak erre tudsz regisztrálni), sajnos elég későn az egyik hajnal 2-kor a másik fél ötkor. Itt csak az első 10 kap pénzt, és kb. 16000 induló szokott lenni.
Ezt a hármat tudtam így hirtelen, de ha felnézel az onlinepokerhu.com-ra, ott biztos találsz többet is. Igazából szerintem érdemesebb vmi. lóvét feltolni és cash gamezni, vagy fizetős tournamenteken indulni, én is ezt tervezem, a cash game-be már bele is buktam, mert nem volt elég nagy bankroll-om, és úgy elég nehéz pár beülőnyi bad beat-et átvészelni.
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.29
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest