Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz .:Richie:. #98 üzenetére

Az a baj, hogy nagy díjazású freeroll-ok nem igazán vannak, v. ha igen, akkor azokat spec. nevezési feltételekhez kötik (pl.: x lejátszott raked hand, vip status).
    Az absolute pokeren naponta több 50 dolláros freeroll van (ez se nagy szám, de van köztük ölyan is, ahol lehet $1-ért rebuyolni és addonolni, ott a prize pool már sokszor átlépi a 100 dollárt is).
    A titan pokeren van $100 Freeroll és ugyanez beginerseknek is, mindkettőből napi 1 db.
    A partypokeren van $500 összdíjazású freeroll a playmoney szekcióban (ha nem fizettél be, csak erre tudsz regisztrálni), sajnos elég későn az egyik hajnal 2-kor a másik fél ötkor. Itt csak az első 10 kap pénzt, és kb. 16000 induló szokott lenni.

Ezt a hármat tudtam így hirtelen, de ha felnézel az onlinepokerhu.com-ra, ott biztos találsz többet is. Igazából szerintem érdemesebb vmi. lóvét feltolni és cash gamezni, vagy fizetős tournamenteken indulni, én is ezt tervezem, a cash game-be már bele is buktam, mert nem volt elég nagy bankroll-om, és úgy elég nehéz pár beülőnyi bad beat-et átvészelni.

Aktív témák