Aktív témák

• adalbert1

veterán

Még jó hogy csak freerollon történt, cash gambe máshogy játszottam volna meg, de akkor idegrohamot is kaptam volna, ha ezek lejönnek.

1500 chippel indultunk, már rögtön a második körben egy kk-val felmentem 4800-ig, utánna pár eseménytelen kör, de már 7000 felett vagyok.
    Ekkor egy short-stack bemondja az all-int A4suited-ra, én is all in-t mondok egy qq-ra, és egy gyerek akinek nálam kb. 1200-zal kevesebb chipja van megadja AJ offsuitra. Már a callja is vitatható, hiszen ha jobban belegondol legalább valamelyikőnket magas párra kellett tennie, és akkor ez már nem is igazán coinflip kategória... Na mindegy.
    Az A4 suitednek riverre flush-e lett (ezt még nem is bántam volna), az AJ off-nak pedig sora 678910-zel. :((

Pár kör múlva már én is erősen short-stack voltam, végre kapok egy TT-t, rögtön all- in, megint az AJ-s gyerek megadja, most A7 off-ra, és persze sora lesz 5689-el. :((
    Hogy lehet ilyen hülye, hogy erre elfogadja, és hogy lehet olyan mázlija, hogy még le is jön neki?

Aktív témák