Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most ajánlotta a Facebook:
POCO X7 Pro 5G 12/512GB 155K-tól
Az már elfogadható ár lehet. -
gombasm
aktív tag

-
gombasm
aktív tag
HyperOS 2.0 letölthető: [link]
Sima frissítés fel is rakja, nem kell bűvészkedni az átnevezésekkel. -
-
Érdekes A54-en q Google Play rendszerfrissítés januári:
POCO X6 Pro 5G-n viszont:
Novemberi. Nektek is vagy csak nekem nyomja, hogy nincs újabb? -
Kormi76
aktív tag
És ami érdekesebb, hogy nem csak a felvett teljesítményt mutatja, hanem a leadott munkát is (Wh - wattóra), amiből ki tudod számolni a telefon akkujának kapacitását, és az SOH-t.
Azt nehéz mérni, hogy a telefonon belül milyen veszteségek vannak még, plusz ugye a telefon üresjárata is fogyaszt valamit, tehát a mért Wh nem lesz egyenlő az akku tényleges Wh kapacitásával, de egy relatív számot tudsz kapni, hogy csökken-e az akkud kapacitása, és ha igen %-osan mennyit.
Nekem jellemzően 22Wh körül jön ki a matek a 100%-ra vetítve, miközben a gyári akku elvileg 19-19,4Wh kapacitású.
-
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Nekem mindig megy a gps, de youtube videó közben nem látható pl ez a zöld pötty.
Pont azon gondolkodtam mikor tűnik el és mikor jön elő vajon.
Samsung A52-nél úgy tudtam, hogy ez akkor jelenik meg amikor olyan app működik, ami felvételt tud készíteni, azaz használhatja a kamerát. -
-
-
Videó közben a GPS használatot jelző kis zöld ledet ki lehet kapcsolni valahogyan?
-
t.kristof
senior tag
Nekem az a bevett szokásom, hogy mielőtt a gyári töltővel tölteném, a programokat kilövöm és csak utána töltöm, ugyanis volt már olyan, hogy X alkalmazás futott a háttérben és nem töltötte olyan gyorsan mint kellene. ( Nem mértem, csak az eltelt idő alapján volt észlelhető) A 67 wattot kiírta persze. Az hogy most ez bug lenne, vagy olyankor tényleg nem tölti mindig úgy ahogy kellene azt nem tudom, viszont nálam ez bevált.
-
-
Kormi76
aktív tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Akkor vinnie kell. Reboot megvolt? Utána kijelző kikapcs, és fullos tempón kell mennie. Látod nekem vitte, és még egy L adapter is volt közte. Nekem 20-30% közötti akku töltöttségen tolta az előbb, de azt figyeltem meg, hogy egyre lassul, ahogy feltölt. Átlagosan kb. 35W lesz a végére.
-
-
-
-
Alarikman
senior tag
válasz
Ciccuka
üzenetére
Passz. Van amikor a kezdő telepítéskor rá kérdez, hogy akar-e reklámokat. De a nejem új Note 13 pro 5g-jén nem láttam ilyet. Szerintem csak a gyári alkalmazásokban lehet egyesével. Minél kevesebb gyári cuccot kell használni. Én pl a fájl kezelő helyett is alternatív progit használok.
-
-
-
-
-
Petyka3
aktív tag
-
-
-
-
-
Wasp91
aktív tag
Átnevezős Rom csere nem nagyon akar működni.
Vagy valamit rosszul csináltam? Global 1.0.17.0-ról mentem volna Indonéz 2.0.2.0-ra.
-
-
Direkt a POCO X6 PRO 5G-hez rendeltem:
-
Szvsz semennyire nem fogja. Még nincs fent, mert a gyárilag felhelyezett fóliát használom a POCO-n, egészen addig ameddig sértetlen állapotban van, de az évek során már számos edzett üvegem volt, egyikkel sem tapasztaltam semmilyen problémát a biometrikus azonosítás terén.
eldrah: nincs benne semmi extra, nekem magyar Forintban számolja, és jönnek a cuccok meg rendben.
-
pcrono11
újonc
Én ilyet vettem lassan már 1 éve Aliról de most is van... és a 4 darabból még mindig az első van rajta

-
Fulár
senior tag
Semmilyen formában nem befolyásolja az érintés érzékelést.
A pénznemet lődd át Usd-re és máris működni fog az Ali.
-
Megérkeztek az üvegek Kínából!
-
Kormi76
aktív tag
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Google Home néha működik, illetve fotókat, videókat Photos-on.
-
-
eldrah
aktív tag
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Neked is leakad? Fokepp amikor elforditom a képernyőt, akkor szokott megakadni, szét kapcsolódni mostanság
a fura, ehpgy nem mindig csinálja, van amikor tökéletesen működik van amikor abszolut semmit nem lehet elvezhetoen atjatszani a screen sharrel. -
-
-
pcrono11
újonc
Annyi még az előbbihez hogy elkezdtem linket keresni romhoz.
Ami feltűnt a Xiaomi Community oldalon is még csak az 1.0 van Global letöltéshez.
Csak EEA-nál van 2.0 letölthető rom.
-
válasz
pcrono11
üzenetére
Szerintem nem folyik ilyen szempontból szegmentáció, alapvetően két lépés van, először van ugye a ROM verzió alapján, majd másodjára,hogy OTA-n keresztül első körben megkapja jellemzően egy számjegyű százalékokban kifejezett halmaz, ha nincs gond akkor a többi is.
Viszont itt már lehet siettetni a dolgot, és manuálisan telepíteni. Miért nem szeded le mirrorról?
-
-
pcrono11
újonc
Sziasztok!
Van még olyan akinél nem jelent meg Global verzióra a HyperOS2?
Nálam még mindig nem jelent meg az update lehetőség. -
Tud valaki olyan programot ajánlani amivel nem kínszenvedés a Poco képét tv-re átjátszani? Samsungnál ez nagyon könnyen ment a SmartThings appal a Samsung TV-re, de most egy kicsit tanácstalan vagyok.
-
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Mobilról rossz volt a linkelés.☺️
[link] -
-
válasz
NdrewSunix
üzenetére
-
Bounti
aktív tag
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Remélem "újdonságként" valóban és teljes mértékben kikapcsolhatóvá teszik az animációkat.
Behozhatnák azt a fícsört is, hogy a kikapcsolás és újraindítás menüt csak a biometrikus/jelszavas feloldás után érhesse el az ember.
-
-
Napokon belül várható az idei első: HyperOS2.1 lesz belőle.

A kínai ROM-ra ugyanis kijött. -
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Az az egyik, másik,hogy 💯 %os töltöttségi szintnél 64%-ot ír ki az Ampere a képen.🤣
-
nicu71
addikt
Nahát,ez rohadt jó
ki fogom figyelni ezt az okos töltést,mert nálam be van kapcsolva,és csak annyit vettem észre hogy reggelre 100 %,de így már értem s szisztematikát.😉 -
ginola
addikt
Csináltam új MI accountot, lejárt a 30 nap, de ugyanúgy nem tudom hozzáadni a fiókot a mi unlocknál, hivatkozik a community appra, ahol ugyanúgy kitolja a dátumot 1-2 nappal, mint eddig.
Mit rontok el? -
t.kristof
senior tag
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Nálam csak este szokta "okosan tölteni". Néha napközben is rátöltök a gyári töltőjével , de akkor normálisan tölti.
-
Zeki
nagyúr
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Nekem realme van, abban az okostöltés kifigyelte hogy este mikor teszem töltőre és reggel mikor veszem le. Addigra tölti fel. Addig lassan belecsorgatja a zenergiát. :)
-
Keresd a hibát:
-
-
t.kristof
senior tag
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Hallottam én is ezeket a dolgokat, de nem foglalkozok ezzel...f2 pro volt előtte 3.5 évig, mindig így töltöttem , mikor lecseréltem sem volt semmi baja az akkunak ( sőt, az előző telóimat is így töltöttem).
eldrah: Nincs benne [ilyen] funkció? Beállítások - akkumulátor - akkumulátor védelem - okos töltés
-
-
Az akksis résszel egyetértek, de nem mindenkinél purcan ki a telefon.
Nekem az Xperia x8 óta minden telefonom megvan működő állapotban a mai napig.
Xperia X8, Xperia Ray, LG G2 Mini, Oneplus One, Mi A2 Lite, F2 Pro, és most egy éve az X6 Pro-t használom. Az F2 Pro-ban kellett szalagkabelt cserelni többször, de az filleres tétel, és azóta is műxik. -
eldrah
aktív tag
Nem is értem miket irtok😂 Az en telomban nincs is ilyen beállítási lehetőség az akkura vonatkozóan. Na meg..ahogy írták is. Használati tárgy. Hasznalom töltőre dugva, ejjelente mindig töltöm, mert napközben lehet nincs lehetőség munkából adódóan, felrakom, akár 10% plussz utan kell akkor lehúzom. Hamarabb fog ugyis kipurcanni maga a telo, mint az x3 pro is. Gari lejárta utan pár nappal/héttel, csak kikapcsolt aztan joccakat. Szerviz mondott olyan árát lattatlanba is, inkabb hagytam a fenébe. Bár remélem ez azert tobbet fog birni ennyitol
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobilinternet
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

GPS-re is jelez.

De ez már meg van oldva. Viszont nem tölt vele, csak 20w alatt