Hirdetés
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
Az értesítési hang hozzáadása-menűt,hogy hozzam be?
Nálam nem jön be a file kezelő amikor be megyek -
sandró60
addikt
Új vagyok!
Elnézést,ha volt már
Hogy tudok értesítési hangot beállítani az én gyülyteményemből?
A cseengő hangot síkerűlt a sajátból
-
ginola
addikt
Alin most van kuponnal jó áras 12 gigás változat, ahonnan érdemes lenne rendelni?
-
-
Alarikman
senior tag
Ha tudsz vigyázni a telefonra és nem ülsz rá és nem vagy kamionos, akinek kiesik a zsebéből magasról akkor nem lesz gond az X6 pro-val sem. De a Mi széria azért mindig komolyabb volt. Árban is...
Poco X3 Pro-t leejtettem egyszer 2,5 méterről, járólapra, szerencsére arcra esett, nem sarokra, semmi baja nem lett (Nillkin frosted shield). Előtte mi 9t - az is kapott, na az egy igazi minőségi telefon volt. Azóta is használja a második tulaj. Már a gyereke, mindent is túlélt. -
válasz
ktommy91
üzenetére
Ez a spórolós anyaghasználat nem hangzik jól, de úgy egyébként simán meg tudnék szokni egy full műanyag mobilt is, amennyiben annak a műanyagnak a minősége megüt egy szintet. Azt hiszem, élőben kéne megfogdosnom az X6 Pro-t; ezt majd megoldom, és azért köszi a választ.
Nálam eddig a legjobb minőségérzetet a Nokia 8 Sirocco adta, az üvegszendvics volt rozsdamentes acél vázzal. Tok nélkül használtam 3 éven át, és tucatnyi esés után ment csak tönkre a kijelzője. Rá is léptem párszor még előtte, az nem viselte meg kicsit se.
-
ktommy91
addikt
A poco leginkább azoknak az ázsiai fiataloknak készült, akik a telefonon élik az életüket, napi 5 órát játszanak rajta, de nem engedhetnek meg drágábbat. Spórolós anyaghasználat és kamera mellett a jó kijelzőn és bika HW-en van a hangsúly. A Mi széria az más... Nekem 11T pro volt az x6 pro előtt, és az is jóval minőségibb kialakítású volt(fém keret, üveg hátlap stb). Mondjuk tokban kb mindegy, a bend testet pedig inkább passzolom.
-
válasz
ktommy91
üzenetére
F6 és X6 Pro közül én biztosan az utóbbit választanám, ugyanakkor pont ma fogdostam meg pár régebbi Poco-t, és az anyagminőségük valahogy nem tűnt meggyőzőnek. Nem tudom, az X6 Pro milyen jó ezen a téren, élőben még nem volt hozzá szerencsém. A Xiaomi 13T viszont már volt a kezemben, és az nem tűnt vállalhatatlanul gagyinak. Esetleg van itt olyan, akinek volt már szerencséje X6 Pro-hoz és 13T-hez is? Kíváncsi lennék a véleményére anyagminőség terén. Összhatás, összeszerelési minőség, anyaghasználat, érzés, tapintás, benyomások. Van olyan jó ilyen téren az X6 Pro, mint egy 13T?
-
Fulár
senior tag
Csatlakozom a klubbhoz.8/256-os sárga.Azt hitzem bazári lesz de ez valami bitang!
Note 12 pro-t váltott.Ez most nem volt egy racionális vásárlás és váltás de egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből,hogy nekem ez kell.42 éves vagyok.Szóval már kinőttem az ilyesmit de ezek szerint talán mégsem.
Minden hozzá fűzött reményemet beváltotta.Ez minden szempontból bitang.Kár,hogy a főkamera csak átlagos de majd Google kamerával ki lehet maxolni azt is.
Az üzemidő is lehetne minimálisan jobb de ez a hardver kéri a kaját.Valami valamiért. -
-
janes1976
őstag
Aki még vacillál a telón. A véleményem bő 2 hónapos használat után se változott.
Ez volt az egybőli értékelésem:
"Teljesen elégedett vagyok a készülékkel, nekem minden igényt kielégít. A kijelző átlag feletti, a rendszersebesség parádés, az üzemidő és a töltés hihetetlen, a hangerő kiemelkedő, az egész telefon lenyűgöző, főleg amennyiért vettem (105k volt az 512/12). Hát, 1 szó mint 100, durván megérte."Azóta ugye lehet tudni az árakat. Poco F6 Alin 170k körül van az 512/12 GB-os kiszerelés, mindenki döntse el, hogy megéri-e a különbözetet.
-
-
-
-
Alarikman
senior tag
Aki hezitál az X6 pro és F6 között, itt egy GSMarena összehasonlító videó:
link
Szerintem mindkét telefon jól sikerült. Teljesítmény/érték arányban mindenképp.
Jobb kamerák sajna nem fértek bele az árba. De baromi jó a 2x zoom és a videó közbeni rá zoomolás is parádés. Alig romlik a minőség. -
t.kristof
senior tag
válasz
Alarikman
üzenetére
A 13t szériánál nem árt számolni a párásodó lencsével, ami szerintem borzasztó kellemetlen lehet, főleg ha fontos dolgot kellene fotózni ( ez ugye inkább hidegebb időkben jön elő). Én emiatt sem választottam pl azt a telefont, plusz ugye ott volt a borzasztó halk Bluetooth is.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. Régebben láttam, hogy valaki rendelt olyan átalakítót, hogy lehessen tölteni és fülest is használni egyszerre. Sajnos nem találom a bejegyzést. Akinek van és bevált megosztaná honnan rendelte? Köszi
-
Alarikman
senior tag
válasz
kiskaloz
üzenetére
Ez nagyon összetett dolog. Attól is függ, hogy magyar boltok áraival számolsz vagy külföldről akarsz rendelni. A magyar árakon már nem olyan vonzó a teló. Én ha lett volna több pénzem akkor valószínűleg a Xiaomi 13t/pro párosból választottam volna. Ott megvan a teljesítmény és a kamerák is(Leica).
Ez az X6 pro ár érték arányban nagyon jó de kamerákban teljesen átlagos. Messze nem pixel szint. -
kiskaloz
csendes tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlás előtt állok és szembe jött velem ez a telefon is. Jelenleg a pixel 7a-n gondolkozom 140 ezerért, de annyi negatívumot olvastam róla hogy nagyon elbizonytalanodtam. Ami fontos lenne hogy 4 évet kibírjon a telefon teljesítményben, mert én ennyi ideig használom illetve hogy legyen egy jobb kamerája, nem szoktam gyakran fotózni sőt évente pár alkalommal csak, de pont ezért lenne fontos hogyha valamikor kell valami esemény vagy utazásnál akár éjjel vagy nappal azok a képek viszont relatív jól sikerüljenek még úgy is hogy nem értek a fotózáshoz.
Azt tudom, hogy ez a telefon nagyon erős tehát kibírná a 4 évet, de a kamerája szerintetek milyen a pixelhez képest? Ha picit rosszabb az nem zavarna, de ha ég és föld a különbség, akkor inkább még nézelődnék.
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Nálam most frissített a telefon. Egy 2024 májusi biztonsági frissítés érkezett. -
Bennyboy
őstag
Hol tudom kikapcsolni, h ne figyelmeztessen az android ha hangosan akarom hallgatni a zenét?
-
ktommy91
addikt
A legnagyobb meglepetésemre új kernelt is kaptunk az EEA ROM frissítésével. Most raktam csak fel, kíváncsi leszek hogyan muzsikál. Nagy kár hogy a közzétett kernel forrást sosem fogják frissíteni és ami van, az is hiányos.

-
grafikus17
senior tag
Sziasztok! X3 pro-n be tudtam állitani a havi adatforgalom számlálót visszafelé. Itt nem találom sehol. Segítenének megtalálni.
-
ginola
addikt
Alin most honnan érdemes megvenni az X6 prot jó áron?
-
válasz
Szállító76
üzenetére
Firstphonetól, 141k. Este 10kor rendeltem, már átvehető az üzletben.
-
Tegnap elpusztult a 3 éves X3 Pro-m(bootloop, aztán nem kapcsol be és nem tölt), amit imádtam és nagyon nem akartam lecserélni. X6 Pro 12/512 rendeltem. Remélem nem bánom meg.
-
-
mg1992mg
őstag
Most dobta be.
-
petya2012
őstag
Sziasztok
Beruháztam egy ilyen telóra én is és nekem is az értesítésekkel van gondom-főleg az hogy semmilyen hangjelzést nem ad ha kapok pl mail-t-pedig a beállításokban minden oké elvileg
Messenger se jön se hang se semmi értesítés-valószínű repül visszaKöszi a segítséget
-
válasz
Szállító76
üzenetére
Gshopper.
-
Szállító76
tag
Sziasztok.
A DH és az Al-n kívül még árulja valaki?
8/256 szürkére vadásznék. -
-
ktommy91
addikt
EEA ROM van rajta gyárilag.
#529Alarikman: Várható volt, hogy az sem lesz csodatelefon. Poco-ra jellemző ár/érték arányú ajánlat egy magasabb árszinten. Eldöntheti az ember, hogy mekkorára akarja nyitni a bukszát. Nekem a magasabb fényerő(ha igaz a spec) és a gyorsabb töltés ami pluszt jelentene, de annyit nem ér számomra.
-
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Anyunak néztem ki ez a telót. Kínából vásároltnál van valami hátrány azon kívül hogy nincs gari? Globál romot nehéz rá felrakni, vagy érdemes egyáltalán?
Ez a Dhgate-es ár elég jó.
Köszi a segítséget!
-
Alarikman
senior tag
Látva az F6 korai tesztjeit, szerintem nem érte meg várni rá. Persze személyes véleményem ez. A kamera hiába jobb szenzor, ugyanúgy 1/2-es kb. Ugyanúgy megvan a focus hunting. Képminőség kicsivel jobb talán. Sebesség jobb, de nem sokkal. Kijelző kb ugyanez. Cserébe 40k+ kezdeti akciókban.
-
ktommy91
addikt
válasz
fehérlófia01
üzenetére
Megbízható(a store is 98,9%-os), és úgy működik mint az ali. Áfa/vám EU-n belülről természetesen nincs.
-
fehérlófia01
csendes tag
válasz
ktommy91
üzenetére
Köszi! Ez nagyon jól hangzik! 🤑
Sajnos nem ismerem a Dhgate-et. Megbízható? Úgy működik, mint pl. AliExpress? Ha európai raktárból jön az áru nem kell plusz vámot fizetni? Úgy látom, hogy nem lehet Paypal-al, csak bankkártyával. Rendeljek nyugodtan, megérkezik, ne parázzak?
Te/Ti rendeltetek már innen?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de ez nekem sok pénz, nem szeretném bukni
-
ktommy91
addikt
válasz
fehérlófia01
üzenetére
Dhgate-ről megérősebb most szerintem. [link]
Különösen a 8/256-os. -
fehérlófia01
csendes tag
Sziasztok!
X6 pro-n vásárláson gondolkodom, és érdeklődöm, hogy van-e valakinek tapasztalata az AliExpress-ről a Xiaomi Plaza Store-al kapcsolatban?
Úgy látom, hogy Spanyolországból jönne a készülék, így tényleg nem kell adót fizetnem pluszban?
Korábban láttam kuponokat az oldalon, jelenleg nincsenek?
Érdemes Paypal-al fizetni?
Köszönöm előre is!
Üdv! -
IG55
senior tag
Hyper OS alatt működik a Nova gesztusvezérlése? (MIUI-n nem)
-
wolf88
aktív tag
válasz
everest140
üzenetére
Nincs ilyen telefonom,de nem úgy lehet ennél is,hogy képernyő baloldalát húzod le és akkor az jelenik meg?Vagy a jobb. Egyik az értesítés, másik a status bar
-
everest140
tag
Sziasztok!
A status bar ikonokat hogy tudom megjeleníteni ha lehúzom az állapotsort?
Jelenleg üres csak az értesítéseket mutatja ott. -
Alarikman
senior tag
Alapból az van, hogy az 5000-es akku az 4900mah typical(rá van írva). A tapasztalat az, hogy az user szokásai számítanak, de nem túl sokat(gyengébb töltőt használ, 20-80 szabály, stb).
Az első években csökkenni fog az akku kapacitás olyan 4200-4700-ig mindenkinek(legyen a felső értek a kímélt). Utána beáll, és lassabban csökken. Egy 4 éves teló is fog tudni 3500-4000-et. Azaz fél -egy napot. Ami élhető. -
nfsu17
veterán
Ugyan nekem F5 van, de az is 67W-os töltő (mondjuk ki sem próbáltam még), meg 5000-es akksi.
A 12.000mA, az egy ilyen "peak" érték nem? Ha azzal tolná fullba végig, akkor 25 perc alatt feltöltené. Ennyit max a 120W-al tölthető telók tudnak. Jó magas értéknek gondolom.Nálam így néz ki.
Én az előző telóm 33W-os xiaomi töltőjét használom egy ugreen (3A) kábellel.
A stat szerint 75%-ot tölt bele 45 perc alatt.
Kb 20%-on teszem oda, kb 90-ig töltöm.
A másik stat szerint 98-99%/óra sebességgel tölt. És ez fele olyan erős töltő, mint a gyári 67-es. Nekem mondjuk elég.
ja igen, ahogy láttam olyan 4800mA-el kezdi el tölteni.
És akkor igaz is az, hogy az 5000-es akksit ez olyan 1 óra alatt töltené tele.
Nektek amúgy hány %-os az akku program szerint?
Nálam 93-94%, az első pár töltésnél volt 95%, annál több sosem volt. Mondjuk 93-nál kevesebb se. Próbálom óvni, de szerintem fölösleges, ez így is úgy is max pár évet bír (mármint ilyen értelmes kapacitáson, tehát 80% felett)
Amúgy a 65% akkus telóm is gond nélkül használható, csak alig bírja ki a napot.
#Poco F5 -
IG55
senior tag
Alira van most kupon?
-
dudika10
veterán
válasz
EasyKnight
üzenetére
A kepernyon felsorolt ket szenzor (infra es ultrasonic) konkretan extra fixikai szenzor, amit semmi masra nem lehet hasznalni, ezert a gyartok elkezedtek ezeket elhagyni, mivel a telefonban vannak egyebkent is hasznalt szenzorok (gyro, kamera, vagy akar a hangszoro+mikrofon), amiket okos szoftware-rel fel lehet hasznalni arra, hogy megallapitsak, hogy a fejedhez tettted-e a telefont.
Egy hasrautos pelda, mivel nem tudom, hogy a Xiaomi milyen szenzorok jelet es hogy hasznalja: ha telefonhivas erkezik, es utana a gyro szenzor egy tipikus erteksorozatot general aminek a vege egy ful mellett jellemzo, nem igazan valtozo pozicio, akkor kikapcsol a screen.
Hasonloan mukodik a lepesszamlalo is, nincs dedikalt lepesszamlalo szenzor, hanem meglevo szenzor(ok) jele alapjan szoftware talalja ki, hogy leptel.Lehet tovabb okositani a logikat, peldaul megnezneni az atlagos fenyerot a front kameraval, stb.
Hogy ez a logika jol mukodik-e, az amellett, hogy software fuggo, a felhasznaloi szokasoktol is fugghet. Lehet fekve akarsz telefonalni amire nem keszultek fel, lehet pont ugy tartod a telefont, ami nem egyezik az elvart mintaval, emelheted tul gyorsan, tul lassan, stb.szerk.: infrared szenzor nincs, igy hiaba takargatod az eszkozt, a teszt lesz sikeres.
-
EasyKnight
tag
válasz
ktommy91
üzenetére
A tesztet már próbáltam, mielőtt írtam volna. Ha erre gondolsz.
Ahogy a képen látszik, van egy 5 feletti érték, ami konstans ennyi. Ha van a telefonon tok, ha nincs, ha van fólia, ha nincs.
Teljes mindegy, hogy hol és hogyan takarom le, vagy hol nem. Tartja ezt az értéket. -
ktommy91
addikt
válasz
EasyKnight
üzenetére
Nyugodtan vitázhatunk. Magyarázd el, hogy a szenzorok kezelésében mi tér el felhasználónként, telefononként! Itt nem arról van szó, hogy ki milyen alkalmazásokat telepít vagy milyen beállításokat módosít a rendszerben és úgy milyen hibák jönnek elő. Ez kicsit mélyebben van. Talán próbáld meg megnyitni a hardver tesztet és próbáld ki, hogyan működik! Ha úgy emelem a fülemhez, mintha alig bírnám felemelni a telefont, akkor simán át lehet baxni annak ellenére is hogy a fülemet vakarom vele. Maga a mozdulat a lényeg, ahogy felemeled.
-
EasyKnight
tag
válasz
ktommy91
üzenetére
Nem akarok vitába szállni, főleg nem szétoffolni a topikot, de ezt a kijelentést te sem gondolatod komolyan. Ha minden felhasználónál ugyanúgy működnének a dolgok, akkor konkrét fogalmak nem léteznének, sőt, elég lenne egyetlen tesztelés is, egyetlen embernél, a többieknél ugyanúgy kellene működnie.
Btw... Ha a fülemmel akar képernyőkivágást készíteni, akkor vsz elég közel van hozzá a telefonom. -
ktommy91
addikt
válasz
EasyKnight
üzenetére
Mivel egy szoftverről van szó, ami a többi szenzor adatai alapján kikapcsolja a kijelzőt, ezért mindenkinél ugyanúgy működik. A felhasználók működnek eltérően.
-
ktommy91
addikt
válasz
EasyKnight
üzenetére
Valami egész furcsa testhelyzetben, kéztartással telefonálhatsz,mert amikor azt teszteltem hogy mennyire lehet átbaxni a virtuális szenzort, akkor ugyan sikerült, de a normál használat során megbízhatónak bizonyult.
Tehát a megoldás, hogy emeld a füledhez normálisan a telefont, vagy vegyél másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A tesztet már próbáltam, mielőtt írtam volna. Ha erre gondolsz.