- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fitzgerald #153 üzenetére
Soha, egy telefonomon sem jártam még így.
Másik térkép app is ezt csinálja? -
Ba cy lus
addikt
válasz
Fitzgerald #84 üzenetére
Azért nem egészen, ott a háttérben az az épület is a Redmi képén nekem összességében meggyőzőbb. Pl. az előtérben lévő lámpaoszlop legbaloldalibb lámpájától "balra" lévő kettős ablak. A téglák körbe jobban kivehetők a Redmi képén.
A Redmi sem tökéletes persze, én alapból pro módban szeretem az éjszakai képeket lőni (eleve nem jó az éjszakai fehéregyensúly beállítása), vagy a dng-jét feldolgozni. Bőven több van benne, mint amit a Xiaomi kihozott belőle, mert az alap a jó lencse, és a jó érzékelő. És ezt inkább látom benne, mint pl. az F6-ban, ami a füvet olajfestménnyé változtatja. Tudom, Graphics kollégának az RN13 Pro is, de ezzel csak magát buktatta le, hogy mobilon túlnagyítva sasolta, nem pedig mondjuk Irfanview progival PC-n 100%-os nagyítással. -
válasz
Fitzgerald #66 üzenetére
Ragyogó napsütésben minden (belépő szint feletti) telefon jó képet csinál, nem ilyen körülmények között jönnek ki a különbségek
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Fitzgerald #60 üzenetére
Ezért jó a gsmarena.com tesztképe. Ott a Redmi Note 13 Pro 5G főkamera bármely másik telefon főkamerája mellé odatehető. Az esti képek meg szarabbak itt ph-n, mint amiket én kihoztam belőle.
A 200 MP-es képeket megfelelően leméretezve (hogy azonos megapixelen legyen hasonlítva) relatíve nagyon jó minőségűek a képek, tehát pl. ennek a telefonnak az 50 MP-esénél sokkal jobb a Redmi 200@50-ese, és nem egy felsőbb kategóriással hasonlítottam, aminél szintén jobb. A videózásra viszont sok a panasz frame drop miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest