- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fitzgerald #153 üzenetére
Soha, egy telefonomon sem jártam még így.
Másik térkép app is ezt csinálja? -
Ba cy lus
addikt
válasz
Fitzgerald #84 üzenetére
Azért nem egészen, ott a háttérben az az épület is a Redmi képén nekem összességében meggyőzőbb. Pl. az előtérben lévő lámpaoszlop legbaloldalibb lámpájától "balra" lévő kettős ablak. A téglák körbe jobban kivehetők a Redmi képén.
A Redmi sem tökéletes persze, én alapból pro módban szeretem az éjszakai képeket lőni (eleve nem jó az éjszakai fehéregyensúly beállítása), vagy a dng-jét feldolgozni. Bőven több van benne, mint amit a Xiaomi kihozott belőle, mert az alap a jó lencse, és a jó érzékelő. És ezt inkább látom benne, mint pl. az F6-ban, ami a füvet olajfestménnyé változtatja. Tudom, Graphics kollégának az RN13 Pro is, de ezzel csak magát buktatta le, hogy mobilon túlnagyítva sasolta, nem pedig mondjuk Irfanview progival PC-n 100%-os nagyítással. -
válasz
Fitzgerald #66 üzenetére
Ragyogó napsütésben minden (belépő szint feletti) telefon jó képet csinál, nem ilyen körülmények között jönnek ki a különbségek
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Fitzgerald #60 üzenetére
Ezért jó a gsmarena.com tesztképe. Ott a Redmi Note 13 Pro 5G főkamera bármely másik telefon főkamerája mellé odatehető. Az esti képek meg szarabbak itt ph-n, mint amiket én kihoztam belőle.
A 200 MP-es képeket megfelelően leméretezve (hogy azonos megapixelen legyen hasonlítva) relatíve nagyon jó minőségűek a képek, tehát pl. ennek a telefonnak az 50 MP-esénél sokkal jobb a Redmi 200@50-ese, és nem egy felsőbb kategóriással hasonlítottam, aminél szintén jobb. A videózásra viszont sok a panasz frame drop miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest