- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Ba cy lus #90 üzenetére
Nem tagadtam le sehol. Ne már tényleg.. Csináld a fotókat kedved szerint, nekem nem ez a szempont. Elfogadom, hogy neked más.
Én nem írtam mesterséges élesítésről sem írtam, mégis azt is írtad, hogy írtam ilyet..Más írta..Nem értem tényleg..
-
válasz
Ba cy lus #88 üzenetére
Nem érted.
Én annyit írtam, hogy nekem jobban bejön az F6 által készített. Pont.
Lapozhatunk remélem. Te nekifogtál győzködni itt, hogy márpedig a Redmi jobb fotókat készít stbstb. Legyen így, de nekem nem tetszenek ezek a képek. És ezt nem igazán tudod elfogadni
Leírtam azt is, hogy nekem a megfelelő fotókat készíti.
Itt a legnagyobb baj az, hogy elkezdtél győzködni...Amúgy nem volt nehéz magamra venni, hisz te írtad:
Tudom, Graphics kollégának az RN13 Pro is, de ezzel csak magát buktatta le, hogy mobilon túlnagyítva sasolta, nem pedig mondjuk Irfanview progival PC-n 100%-os nagyítással.Olyat állítottál, ami nem igaz. Minimum annyi, hogy bocsmá' kedves fórumtag... Vagy akkor feleslegesen nem emlegetsz.
Én azt nem értem ,hogy ez a sározás miért kellett így estére , miközben egy ponton sem személyeskedtem veled...
És ez semmiről nem szól innentől kezdve, mert abszolút nem lényeges kinek van igaza, hanem meg kéne végre tanulni elfogadni a másik esetleges szubjektív tapasztalatait is.
Te használod azt a készüléket elégedett vagy, én az enyémet és én is, akkor mégis mi a lófarokról akarsz meggyőzni, és minek? Jó a lencse, remek a Redmi Note 13 PRo 5G fotós képessége, hálaistennek!
A kérdés költői , zárjuk már le hamar. Köszönöm! Végtelen spirálba tévedt a történet.
-
válasz
Ba cy lus #85 üzenetére
Nem mobilon néztem.
Gép előtt vagyok.
Ne akarj "lejáratni" feleslegesen.Kicsit kezded túlfeszíteni ezt, és ezt nem annyira tolerálom már.
Mondtam az előbb is, próbáld már ezen valahogy túltenni magad, és ne akarj mindenáron ebből vitát generálni.De úgy érzem, ezt nem sikerült. Vagy akkor azt nem értem, mi fittyfenéért akarsz belém állni?
Azért mert nem egyezik a véleményünk? Na ne már...Ezt így ne... Erre aztán tényleg semmi szükség nincs.
Mondom, ne győzködj feleslegesen, és ezt a lejáratósat se erőltesd.
Jobb a békesség. Használd megelégedéssel a telefonod én is így teszem, de ebből ilyen nagy fenekű dolgot keríteni, már írtam.
Felesleges. Kérlek!
-
válasz
Ba cy lus #79 üzenetére
Azt írtam, hogy kromatikus aberráció SZERŰ anomália látszik a képen.
Pontosan tisztában vagyok azzal, hogy mi valójában a kromatikus aberráció és azt is tudom, hogy a mobilok
viccesegyszerű kameráin ilyen nemigen tud kialakulni, mert a szoftver tizennégyszer megrágja és kiköpi a képet, míg te meglátodAmúgy szerinted miért alakult ki a Redmi képén az a zöldes trutyi az éjszakai képeken és miért lett fekete az a képrészlet, ami a 200 megapixeles képeken még piros volt
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Ba cy lus #74 üzenetére
A Redmi ezen a képen rosszul lövi be a kontrasztot, és a fényerőt. Nézd meg az eget, illetve hátul az ereszt, a tető részt. Ezért tűnhet úgy, hogy az előtérben lévő lámpaoszlop részletesebb. A tetőnél viszont már eltűnnek, illetve összemosódnak a részletek, míg az F6 konzisztensebb overall.
-
-
válasz
Ba cy lus #80 üzenetére
Én nem írtam mesterséges élesítésről.
Összképileg nekem az F6 jobban tetszik, ez sem lehet vita tárgya.Ne győzködjük egymást feleslegesen. Nem egyforma igények mentén választunk telefont.
Nálam a Note 13 PRo 5G teljesítménye okán meg nem is volt szempont, hosszútávra vettem az F6-ost.
Neked megfelel a Redmi, teljesen elfogadott, nem vita tárgya. Gcammal természetes, hogy jobb fotókat csinálsz, nem?
Szerk.: Oké, de azt nem értem , engem miért akarsz erről győzködni? Kicsit az RN13 Pro 5G topicjában is kihegyezted a témát a fotóra, rendben elfogadom, de nekem nem jön be az a fotó.
Ezt próbáld meg elfogadni, és lapozzunk. Nem mondtam, hogy egyik másik jobb, nekem az F6 jobban tetszik, de mégis foggal-körömmel akarsz győzködni arról, hogy a Te készüléked jobb fotókat csinál.
Nem értem. Most mi "elégítene ki"? Adjam el és vegyek egy Redmi-t?
Nem tudom milyen front van ma, de fura egy vitába szaladtunk bele... Felesleges köröket futunk... Részemről le van zárva.
-
válasz
Ba cy lus #74 üzenetére
Frankó olajfestmény mindkettőn a fű
Ennyi átjött.
Ez mindkét esetben túltolt szoftverezés, nekem már ennyire részletes fotóminőség sem szükségszerű, mert nem a gyepet akarom fotózni.
Persze biztos előfordul olyan életszitu is, de a téma többi része jobban érdekel.
De nekem normál állapotában a két kép közül az F6-osé tetszik jobban. Evvan.
Biztos nem azonos napszakban és évszakban készült, emiatt sem győz meg annyira az Redmi, de hát hozott anyagból dolgozunk.Nekem a Redmi fakó, élettelen, a Poco meggyőzőbb, de ez az én szubjektív véleményem.
Két telefont egymás mellett kéne látni kamera tekintetében. Nekem a 2 hét alatt az elvárt szintet hozza nappali és késő esti fotóknál is.
Ennyi pénzért én elégedett vagyok, mint felhasználó. -
válasz
Ba cy lus #74 üzenetére
Az éjszakai képeken a lámpaoszlopok tetején (az elsőn egy kicsit, de a másodikon már erősen) egy zöldes kromatikus aberráció szerű anomália látszik a Redmi képein.
Ez azt jelenti, hogy a Redmi mesterségesen élesít és színez.
Egy picit élesebb is lett a kép, mint a Poco képe, de el van szineződve, szóval biztosan nem jobb a Redmi, mint a Poco.
Hasonló problémát látok a nappali képeken, a kép közepe felé lévő kerítésen van egy behajtani tilos tábla, a Redmi képén ez fekete, a Poco képén viszont piros (mint ahogyan a Redmi 200 megapixeles képén is piros, de ki fog 200 megapixeles képekkel foglalkozni).
-
Fitzgerald
veterán
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Ba cy lus #58 üzenetére
A 13 Pro viszont tényleg csak 30 fps-sel vesz 4K videót, éjszakai minőség kb. ugyanaz mint az F6, nappali képek talán valamivel jobbak. Amúgy nehéz objektíven összehasonlítani két kamerát, ha nincs látványos minőségbeli különbség közöttük, és eltérő helyszíneken illetve fényviszonyok között készülnek az összehasonlító képek.
Ezért bírom Bone123 tesztjeit, mert igyekszik hasonló fényviszonyok között, ugyanazokon a helyszíneken tesztelni a telefonok kameráit évek óta. -
-
válasz
Ba cy lus #38 üzenetére
Nem tudom, nekem nagyon jónak tűnik ez a kamera, stabil az OIS, amit lefotozok fotó minőségben vagy TV-n visszanezve is rendben van.
Lehet hegyezgetni mindig a kamera kérdést, a többség fotózni sem tud...
Igen a user többsége a Gcamot sem ismeri, a Pro módba el sem jut.150-200 körül melyik jobb amúgy? Érdekel.
Samsungok biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Háztartási gépek
- Dune: Awakening
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest