- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
kbyte1024 #136 üzenetére
Ez a módszer nem működik?
-
-
-
válasz
Ba cy lus #79 üzenetére
Azt írtam, hogy kromatikus aberráció SZERŰ anomália látszik a képen.
Pontosan tisztában vagyok azzal, hogy mi valójában a kromatikus aberráció és azt is tudom, hogy a mobilok
viccesegyszerű kameráin ilyen nemigen tud kialakulni, mert a szoftver tizennégyszer megrágja és kiköpi a képet, míg te meglátodAmúgy szerinted miért alakult ki a Redmi képén az a zöldes trutyi az éjszakai képeken és miért lett fekete az a képrészlet, ami a 200 megapixeles képeken még piros volt
-
válasz
Ba cy lus #74 üzenetére
Az éjszakai képeken a lámpaoszlopok tetején (az elsőn egy kicsit, de a másodikon már erősen) egy zöldes kromatikus aberráció szerű anomália látszik a Redmi képein.
Ez azt jelenti, hogy a Redmi mesterségesen élesít és színez.
Egy picit élesebb is lett a kép, mint a Poco képe, de el van szineződve, szóval biztosan nem jobb a Redmi, mint a Poco.
Hasonló problémát látok a nappali képeken, a kép közepe felé lévő kerítésen van egy behajtani tilos tábla, a Redmi képén ez fekete, a Poco képén viszont piros (mint ahogyan a Redmi 200 megapixeles képén is piros, de ki fog 200 megapixeles képekkel foglalkozni).
-
Bocsánat, tényleg nem görgettem lejjebb
Szerk
A Poco tényleg jobb kevés fény mellett
-
válasz
Fitzgerald #66 üzenetére
Ragyogó napsütésben minden (belépő szint feletti) telefon jó képet csinál, nem ilyen körülmények között jönnek ki a különbségek
-
Nos igen, de én deklaráltan szeretem a lekerített kimelzőt, az eSIM-et, a jó üzemidőt és az átlagon felüli kamerás teljesítményt. Az adott Motorolánál persze közrejátszott a nagyon kedvező ár is, bár nagyon nagy tudású az Edge50 Ultra, a 400 eft körüli bolti árán valószínűleg sosem vettem volna meg
-
Igaz, hogy vannak, akiket nem érdekel a makró, igaz, hogy vannak akiket nem vonz a hajlított kijelző, meg az is igaz, hogy vannak akiket nem érdekel az eSIM, de azt azért te is beláthatod, hogy azért jóval kevesebben vannak olyanok, akiket egyszerre egyik sem érdekel
Engem pl. a gyors processzor nem érdekel, de az eSIM nekem létfontosságú, nem értem, hogy ezt miért hagyja ki a Xiaomi egyre több telefonjából
-
Mostanában az ulraszéles kamerával oldják meg a makro-felvételeket.
Tesznek rá AF-t (ami az uww-nél ugye nem kell)
a jó makro-hoz viszont nagyon ...
és meg van oldva a dolog.Elméletileg igazad van, de ennél a telefonnál fixfókuszos az ultraszéles kamera, tehát a makró képessége nem tól jó
A teszt rátérve, a végén furcsállottam az Ajánlott minősítést, csak USB2.0-ás OTG kimenettel, eléggé gyengusz kamerákkal, eSIM hiánnyal, hivatalos forgalmazó nélkül szerintem túlzott ez a minősítés
Az ára viszont jó, ha már úgysincs magyar hivatalos forgalmazó, akkor érdemesebb közvetlenül a kínai webáruházakból beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest