Hirdetés
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Szia!
A telefon megjött, kiderítjük. Scross van, nekem sem tudta az AA-ót csak vezetékkel, de vettem kínából okosítót így vezeték nélkül is működik. Vagyis működött redmi note 8 próval. Még a feleségem S10 ével. A note kicsit nehezebben csatlakozott, de stabil volt. Az S10 pillanatok alatt csatlakozik de néha ledobja.
Majd kiderítem ez mennyire lesz stabil már ha működésre lehet bírni.
Amúgy pozitív az f6 eddig. Stabil gyors nekem tetszik. A kamera is jó legalábbis tegnap este fotóztam vele, és még a note 8 pro is nálam van. Esti körülmények között csúnyán elverte a 8 prot. Szép képet csinált az f6.
X6 pro meg az f6 között dilemmáztam. Tesóm az X6 prot vette én emellett döntöttem. Meglátjuk mennyire válik be. A note 8 pro meg megy a nagyinak marad a családban.
Tisztelettel adózom a note 8 prónak még mindig rendben működik kb 4.5 évet húzott le nálam. Sosem volt még olyan telefonom ami eddig dolgozott nálam.
Remélem még egy pár évet lehúz a mamánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Tisztelettel adózom a note 8 prónak még mindig rendben működik kb 4.5 évet húzott le nálam. Sosem volt még olyan telefonom ami eddig dolgozott nálam.