- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
válasz
kenyocsaba23 #7450 üzenetére
A munkáltatók elfogadják megszerzett tudásnak ezt a tanfolyamot is jelentkezésnél, de részükről nem ez fog dönteni, hanem a megszerzett gyakorlat, tapasztalat, tudás. A PLC programozáshoz szükség van elektronikai oldalra és automatikai, esetleg mechatronikai tudásra is.
Én elvégeztem egy ilyen PLC tanfolyamot, utána elektronikait és automatikait is. Sajnos tudásban nem sokat érnek ezek a tanfolyamok, mert csak az alapokat tanítják meg 10 hónap alatt. Úgy értem, hogy ezzel a tudással élesben elvérzel.
A szorgalom hasznos, de magadtól csak tapasztalat árán tudsz tanulni. Egy ilyen szakmához pedig sok-sok év tapasztalat szükséges. Tehát hosszú az út a célod eléréséhez. A legjobb, ha van esélyed segédkezni, tanulgatni egy tapasztalt PLC programozó mellett. Viszont ez azt jelenti, hogy a munkáltatódnak türelmesnek kell lennie évekig a tudásod megszerzéséig, miközben felvehetne tapasztalt programozót is a helyedre. A másik probléma a szakmai féltékenység, amit személyesen is tapasztaltam. Ritka az olyan programozó, aki az évek alatt megszerzett tapasztalatát átadja önzetlenül. Szóval nehéz a válasz. Neked kell eldönteni, hogy a cégednél a körülményekhez képest érdemes-e belekezdened. -
spkkill
tag
válasz
Szia!
A szorgalom nagyon fontos,de véleményem szerint a jó villamos alapok is fontosak.
Én nem jártam ilyen tanfolyamra,de túl jókat nem halottam róla. Papírt megkapod,de csak felületesen tanítják a dolgokat,létrában programoznak,pedig ennél sokkal többre lenne idejük. Találkoztam pár ilyen emberrel,ők mind csak a létrát értették. A munkáltató a papíroddal nem sokra megy,de ha látják,hogy tudás is van mögötte akkor tiéd a pálya. Nálunk például van tesztírás és programozási feladat ami kiszűri,hogy valóban érted-e. A Siemens tanfolyamok nagyok jók,főleg ha ismered és előtte tanulmányozod is,viszont csak oklevelet ad és elég drága.
Olvass,olvass,gyakorolj,olvass. -
lappy
őstag
válasz
Mivel államilag elismert tanfolyam így el kell hogy ismerje mindenki. Na most hogy mit fogsz benne megtanulni az csak az oktatón múlik.
Ha van lehetőséged gyakorlati helyre akkor inkább kérdezd meg ott hogy x hónap múlva van e lehetőséged hogy ilyen jellegű körben foglalkoztatnának-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest