- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Hali Szirty!
Persze, kicsit strapabíróbbak, mint a gagyi kategória, ezért írtam, hogy "normális"
De ha megnézed az újakat, pont olyan mint egy átlagos laptop, leszámítva a Siemens logót.
A Hp nc sorozatának pl van soros portja.
Nekem pl HP nx sorozatú van. Most már két éves. Az aksit leszámítva tökéletesen működik. Pedig nagyon sok helyen jártam már vele, mostoha, ipari körülmények között. Az aksi sajna már csak 10 percet bír. És valóban, én is hiányolom a soros portot. Persze vannak átalakítók, de tapasztalatom szerint se pont olyan, mint a beépített."Gond akkor van, ha az elem kimerül és áramszünet van. Induláskor az EPROM-ban tárol verzió visszatöltődik és aszerint működik tovább."
Márpedig áramszünetek voltak, vannak, lesznek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Tesla topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autóhifi
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest