- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Professzore
tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Ez elég érdekes kérdés. Én két irányból mennék neki. Egyrészt, irányítástechnikai "szakemberként" mindenkint próbálok lebeszélni arról, hogy komoly otthoni alap rendszereket automatizáljon. Világítás, fűtés, HMV. Hajmeresztő megoldásokat láttam (dugpaneles áramkör, Arduino UNO, mindebből kettő darab, ami mindenestül szabályoz egy ház fűtést, palletes, aktívan szellőztetett égésterű kazánnal). Egy Rievtech (vagy tetszőleges másik kvázi-ipari programozható relé) ennél már sok klasszissal jobb. Abban biztos vagyok, hogy maga a folyamat, hogy újdonságot fedezel fel, tanulsz és fejlődsz, önmagában baromi jó. Ha ezt módszeresen és átgondoltan teszed, a megfelelő pontokon meg segítséget kérsz (és nem az internet "szakértő" népétől), akkor még az eredmény is jó lesz. 5-6 év üzemet ezeknek illene kibírnia. S7-1200-nak 10-et legalább. Mondjuk az már más liga.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- Új Lenovo Yoga Slim 7 -Copilot+ PC Snapdragon X1E-78-100 -14,5" 3K touchscreen OLED érintőkijelző!
- Iphone 12 Black 128gb, 100% aksi, FÜGGETLEN
- Playstation Portal - Sony garanciával eladó!
- Samsung Galaxy A56 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest