Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
válasz
üzenetére
Szia!
Én villamosmérnökit végeztem egy vidéki fősulin, óriási tévedés volt oda menni, de pont a rendszer átalakításakor mentem oda és az ajánlások is jónak tűntek az ott tanulóktól. Szerintem ők sem merték beismerni hogy szar és tévedtek. Nos én még a közelében sem jártam a programozásnak pedig pár éve már járkálok utána, de ami biztos, ha nincs jogsid akkor nem leszel PLC programozó, nagyobb gyárakban ahol mondjuk az üzemvitelt kell vinni és módosítani a már meglévőt oda meg ez sajnos túl kevés.
én tippem
Kezdő villanyszerelő nagyobb gyárakban három műszakban többet keres (kb 200k nettó) mint egy kezdő mérnök (kb 130k nettó). Jobb helyeken vannak tréningek is és élőben láthatod mi mit csinál.
Sok ötletet el lehet lesni, sőt kicsit az elvárásoknak is a mélyére lehet látni, én megmunkáló gépeket tartok karban, fontos, hogy a gép nyitott ajtóval még véletlenül se indulhasson el ezért egy szimpla ajtó zárt állapot ellenőrzéshez 3 szenzort 1-2 biztonság relét és esetenként még néhány csatoló relét is használnak, és ezek közül csak egyik kapcsol PLC-re jelet.üdv
Pifu
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Path of Exile 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 6
- Túraautó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest