Hirdetés
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onishi
tag
Értem, hát sejtettem hogy nem úszom meg ilyen könnyen.
Igen, ismerem ezeket a különböző gateway-eket, tudom, hogy azzal frankón meg lehetne oldani, már jó pár napja túrom a netet ilyenek után. Csak próbálok alternatív megoldásokon gondolkodni, mert újonnan ezek a cuccok elég drágák. Sajnos nincs feles 100 000Ft-om ilyen kütyüre. Ezért próbálok "okoskodni", hogy hogyan lehetne a legolcsóbban megúszni. Sajnos használtan senki sem árul ilyen gateway-eket. De még kommunikációs modult sem találok használtan.
Ahogy nézem, a legolcsóbb megoldás az MPI/Soros programozó kábel, soros-ethernet átalakító kombó lenne. Csak ugye a sebesség miatt nem biztos, hogy jó választás lenne.
Ezért gondoltam, hogy MPI/USB prog. kábelt vennék, mert az mégiscsak gyorsabb, de úgy látszik USB/Ethernet átalakító ilyen célra nem igazán van.
Vagy húzni kell a mostani LAN hálózat mellé 2 jó hosszú USB kábelt is, mert a földszinti és az emeleti géppel is kell tudnia kommunikálni a PLC-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest