Hirdetés
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali w3dzz!
Én két dolgot nagyon megutáltam: Amikor automatizálással kapcsolatban futófényt vagy közlekedési lámpát kell realizálni. Nap mint nap merül fel ez a téma PLC-s környezetben.
Sőt tanulmányi versenyek kitűzött feladata.Én egy percig sem állítom, hogy ne jelentene nehézséget vagy kihívást egy ilyen feladat teljesítése. Azt is tudom, hogy iskolában vagy otthon rendkívül nehéz valós környezetet teremteni automatizálás témában. De aki dolgozott már gyárban tudja hogy ott kevés a futófény! No mind1.
Az én véleményem az, hogy otthonra PLC-t venni gyakorlás céljából luxus. Túl drága ahhoz, hogy semmit se csináljunk vele

Arra bőven elég a szimuláció.
Bár flexible-s megvalósítás korlátja a futófényes-mátrixos dologban kettős:
Aki képes megalkotni egy ilyen projectet flexible-ben, az nem fog ilyen projectet alkotni, mert hasznosabb dolgokat is lehet.
A másik, hogy a kijelzés frissítési ideje 100ms alá nem nagyon vihető. Egy ilyen látvány alapú fénymátrix szimulációja esetén ez komoly korlát lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Windows 11
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest