Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali w3dzz!
Én két dolgot nagyon megutáltam: Amikor automatizálással kapcsolatban futófényt vagy közlekedési lámpát kell realizálni. Nap mint nap merül fel ez a téma PLC-s környezetben.
Sőt tanulmányi versenyek kitűzött feladata.Én egy percig sem állítom, hogy ne jelentene nehézséget vagy kihívást egy ilyen feladat teljesítése. Azt is tudom, hogy iskolában vagy otthon rendkívül nehéz valós környezetet teremteni automatizálás témában. De aki dolgozott már gyárban tudja hogy ott kevés a futófény! No mind1.
Az én véleményem az, hogy otthonra PLC-t venni gyakorlás céljából luxus. Túl drága ahhoz, hogy semmit se csináljunk vele

Arra bőven elég a szimuláció.
Bár flexible-s megvalósítás korlátja a futófényes-mátrixos dologban kettős:
Aki képes megalkotni egy ilyen projectet flexible-ben, az nem fog ilyen projectet alkotni, mert hasznosabb dolgokat is lehet.
A másik, hogy a kijelzés frissítési ideje 100ms alá nem nagyon vihető. Egy ilyen látvány alapú fénymátrix szimulációja esetén ez komoly korlát lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Villanyszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Videó stream letöltése
- Nintendo Switch 2
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs