Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szirty

őstag

válasz dekorn #2072 üzenetére

Hali dekorn!

"A TAGeknél egy nagycsomó szimbol narancssárga. a reconnect nem segít és ha a symbolra kattintok akkor látom a PLC-t de a symbolumokat"

Ha a Flexible integrált projectben nem látja a szimbólum listát, akkor az a project hibás. Ebben az esetben nem csoda ha sárgák a tag-ek és hogy nem segít a reconnect sem ( a reconnect a symbol lista alapján építi újra a tag-ek hivatkozását).

"de van olyan hogy az integrált PLCs projektet se találom"

Mit nem találsz? Hol?

"No újranéztem az egészet és az eredeti projekt Németországi ezt file átmásolással megoldottam a language és a 2db fontot tartalmaz."

Ha a projectbe másolásos partizán akciókkal cserélsz le vagy teszel file-okat, akkor ne csodálkozz ha szétcsúsznak a dolgok! Ilyet soha nem szabad csinálni.

"A másik hogy 2007 WinCCF-fel lett megnyitva és az enyém 2008-as SP2 . Ezek a dolgok nem generálhatnak hasonló problémákat?"

Ez annyit okoz, hogy többé alacsonyabb (2007-es vagy 2008 SP nélküli, vagy SP1-es) verzióval már nem lehet megnyitni azt a projectet többő.
    A másik amit okozni fog ez, hogy ha az OP-ra megpróbálod áttölteni, akkor valószínűleg verzió eltérést fog jelezni os OP OS update-et fog kérni, elutasítva a letöltést.

"A legvégső az lesz hogy újratelepítem az egész laptopom."

Ha te hozol létre egy olyan projectet nulláról, amiben van WinCCF HMI, akkor sem működik a szimbólumok elérése? Mert ha úgy igen, akkor nem a gépeddel, hanem a német projecttel van a baj.

Új hozzászólás Aktív témák